Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 26

Volgende
CTRL F IT Gent

Junior Business Analist

CTRL F IT Gent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Onze klant is verdeler van scharnieren en ladesystemen. Ze zijn al jaar en dag marktleider in de Benelux. Bijkomend produceren en verdelen ze ook hun eigen ontwikkelde laden voor de Europese markt.


Junior Business Analist

Functieomschrijving

Onze klant beschouwt IT als een strategische component in hun business model. Dit vertaalt zich concreet in een heel performante en innoverende IT-omgeving, maar ook in ambitieuze toekomstplannen. Om deze te kunnen realiseren, vervangen ze hun huidig ERP-pakket door Microsoft Dynamics AX en daarom zoeken ze versterking op de business analyse.


Als Business Analist zal je de centrale schakel zijn tussen de proceseigenaars en het team van interne en externe ontwikkelaars en functionele consultants.

 • Je begeleidt en coördineert de proceseigenaars, business partners en ontwikkelaars bij de implementatie, testing, acceptatie en release en zorgt voor opleiding en ondersteuning nadien. Je neemt een stuk van het project management op jou: je coördineert nauwgezet het opstellen en uitvoeren van stappenplannen naar nieuwe of gewijzigde functionaliteiten en integraties.
 • Je werkt mee aan een ruime waaier van applicaties, gaande van online bestelmogelijkheden voor klanten, interne software voor product- en klantenbeheer tot maatwerksoftware voor de aansturing van productiemachines en -opdrachten.
 • Je werkt nauw samen met het IT team dat bestaat uit 4 interne ontwikkelaars, 1 business architect en projectleider, 2 interne analisten en de team lead IT, bijkomend ook enkele (tijdelijke) externe analisten en ontwikkelaars. Ook met de consultants van onze ERP leverancier werk je intensief samen.

Profiel

Als Business Analist beschik je over een heel scherp en analytisch denkvermogen en kan je je snel inwerken in nieuwe domeinen. Je kan op abstract en conceptueel niveau meedenken met ons bedrijf en bent bovendien ook in staat om in de diepte te gaan tot aan de details. Je streeft altijd een correcte balans na tussen de kosten en baten verbonden aan de oplossingen die je voorstelt.


Voor dit profiel zoeken ze iemand met onderstaande vaardigheden:

 • Je beschikt over een master diploma informatica of een economische richting of bent gelijkwaardig door ervaring
 • Je beschikt over sterke interviewvaardigheden en kan bovendien goed voortbouwen op gedeeltelijke informatie en kan goed het onderscheid maken tussen feiten en veronderstellingen.
 • Je behoudt steeds de kalmte en professionaliteit, ook als de interne of externe klant zenuwachtig wordt.
 • Je beschikt over een goed organisatorisch, analytisch en probleemoplossend vermogen en kunt terugvallen op een sterk geheugen
 • Je bent een communicatieve en assertieve teamplayer. Daarnaast ben je hands on, trots op je werk en pas tevreden als het team slaagt.
 • Je weet op diplomatische wijze uiteenlopende belangen te verzoenen

Aanbod

Je werkt binnen een groeiende organisatie met snelle beslissingsstructuren en een gezonde langetermijnvisie. Je krijgt een intensieve opleiding en een boeiend takenpakket met eigen verantwoordelijkheden en ontplooiingsmogelijkheden op professioneel en persoonlijk vlak.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket volgens je ervaring en capaciteiten. Ze willen samen met jou de ideale work-life-balans vinden, daarom zal je genieten van flexibele werkuren en kan je zelf je persoonlijk loonpakket samenstellen; Bovendien werk je in een filearme omgeving.


Interesse?

Camille Vergote - e-Mail: camille.vergote@ctrl-f.be
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Nederlands

Aanbod

 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.