Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 20

Volgende
BinckBank

Junior Broker Klantenservice en Orderdesk

Start jouw carrière bij één van de grootste online beleggersbanken in Europa!

Bij BinckBank

Staat 4 dagen op Jobat.be

BinckBank België werd in 2006 opgericht en telt momenteel zo'n 35 medewerkers. Samen bedienen we meer dan 60.000 klantenrekeningen. Amper zes jaar na de toetreding tot de Belgische markt, veroverde Binck het marktleiderschap. De verschillende departementen bij Professional Services en bij Retail zoals Juridische Zaken, Marketing, Klantenadministratie, Klantenservice, Corporate Actions en Info desk werken dagelijks nauw met elkaar samen. Zo proberen we de beste producten en diensten aan te bieden en tegelijk een perfecte klantentevredenheid te realiseren.

Junior Broker Klantenservice en Orderdesk

Functieomschrijving

Waar kom jij als Junior Broker dan terecht?

Op de klantendienst bij BinckBank: hét aanspreekpunt voor onze klanten. Via deze dienst worden telefonische effectenorders van klanten uitgevoerd en worden ze met de meest uiteenlopende vragen verder geholpen. Vragen hebben betrekking op de werking van een beurs, een product, een transactie of de Binck beleggingstool.

Momenteel bestaat het KSO team uit 13 fulltime medewerkers, die er alles aan doen om een zo goed mogelijke dienstverlening aan te bieden. Samen met hen zal je ernaar streven om 100% klanttevredenheid te bereiken. Dat doe je bijvoorbeeld door alle vragen per email binnen het uur te beantwoorden.

Als nieuwe medewerker zal je eerst een intensief opleidingstraject volgen gedurende de eerste weken van je dienstverband. Tijdens deze opleiding leer je alle producten en diensten van BinckBank kennen zodat je een optimale service kunt bieden aan onze klanten.
 

Wat ga jij doen?

Nu je alle ins en outs kent door het opleidingstraject, begint je loopbaan bij BinckBank met het beantwoorden van vragen van onze klanten over hun orders, portefeuilles, ons handelssysteem en (inter)nationale beurzen. Ook plaats je telefonische orders. Zo raak je, natuurlijk met ondersteunende trainingen, thuis in de beleggingswereld. Na verloop van tijd gaan we verder met je kijken.

Profiel

Jouw profiel

Klantvriendelijk en leergierig: dit ben jij als Junior Broker! Een klantvriendelijke instelling en optimale communicatie skills zijn voor jou een must. Je bent in staat procedures te volgen en na te leven en heb je een integere en proactieve instelling. Wil je echt slagen in deze functie, dan klinken onderstaande punten jou bekend in de oren:

Perfecte kennis van het Nederlands, aangevuld met een zeer goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Frans;

Minimaal een hogeschool opleiding gevolgd;
Professionele ervaring is niet vereist;

Een stressbestendig, zelfstandig en leergierig karakter.

Aanbod

Wij bieden

We vragen veel, maar er staat ook veel tegenover! Als Junior Broker Klantenservice en Orderdesk kom je terecht in een ambitieus team waar de sfeer informeel en hecht is. Je zal er alles leren over het beleggingsvak en tegelijk een grote verantwoordelijkheid moeten nemen.  BinckBank biedt zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; zoals een marktconform loon, discretionaire bonus, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, een premievrije groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 56 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Commercieel medewerker
  • Sector: Financiën en Verzekeringen
  • Antwerpen & Haven
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Commercieel medewerker' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.