Terug naar zoekresultaten
ASAP TalentXperts Antwerpen

Junior bouwkundige voor doorgroeifunctie

Via ASAP TalentXperts Antwerpen

ASAP is uitgegroeid tot een toonaangevende HR Group met 80 vestigingen in België.
Werving en selectie, loonadministratie, outplacement, sociaaljuridisch advies, dienstencheques, integratie van HR-software ... ASAP is al jarenlang zoveel meer dan alleen uitzendwerk.

ASAP  focust zich op talent, de uitbouw van langetermijnrelaties en de continue groei van hun HR-kennis. Met enthousiasme, natuurlijk. Of waar dacht u dat de slogan ‘Enjoy your Job’ vandaan kwam?

Junior bouwkundige voor doorgroeifunctie

Functieomschrijving

Je start gedurende enkele jaren op de werkvloer om exclusieve technieken rond waterdichting en structureel herstel helemaal onder de knie te krijgen. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de beschikbare projecten en jouw eigen capaciteiten.
Je start in de uitvoering van de werken en volgt gedurende enkele jaren actief en operationeel de werven op. Je wordt daarbij vergezeld van een handlanger, die jou assisteert. Tegelijk leer je in het atelier nieuwe technieken en schaaf je jouw productkennis bij. 
Stapsgewijs kan je verder groeien in de onderneming, waarbij je gaandeweg grotere werven onder je hoede zal krijgen, waar ook communicatie met de klanten, verantwoordelijkheid over een ploeg en materiaal zal bijkomen.
Onze opdrachtgever beheert diverse soorten werven, gaande van overheidsopdrachten tot industriële projecten bij grote bedrijven in gans België.
Na enkele jaren op de werkvloer, groei je binnen deze KMO door tot werfleider.

Profiel

Je bent een nauwkeurig persoon, leergierig en wil graag expert worden in een bepaalde materia die fijngevoeligheid en nauwkeurigheid vereist.
Je houdt van een bedrijf waar een persoonlijke aanpak heerst, waar je op maat van je eigen competenties stapsgewijs kunt groeien en een stabiele carriere kan uitbouwen. Je bent geen nummer binnen dit bedrijf.

Je hebt een diploma industrieel ingenieur bouwkunde. Zowel kandidaten die net afgestudeerd zijn, als kandidaten die een eerste ervaring achter de rug hebben komen in aanmerking.

Je hebt een uitstekende kennis van Nederlands en een goede kennis van het Frans.

Aanbod

Onze klant is een sterk groeiend familiebedrijf, dat een nichepositie bekleedt op de markt van chemisch - bouwkundige producten. 
Het is een aangename en gezonde werkgever met een goede werksfeer, informele contacten en reële doorgroeimogelijkheden. Human capital is voor hen zeer belangrijk:  het vakmanschap van hun personeel zorgt voor hun unieke plaats op de markt. In ruil voor jouw inzet, bieden zij een uniek traject voor elkeen waarin je veel kan leren en mee kan bouwen aan de groei van deze onderneming.
Ze bieden een stabiele en vaste job aan binnen een groeiend en solide bedrijf, waar mensen thuishoren die kansen willen krijgen en grijpen.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij ASAP TalentXperts Antwerpen

Alle jobs Projectleider

Populaire jobs in Projectleider:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Wilrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.