Terug naar zoekresultaten

Junior Automatisatie Ingenieur - Wetteren

320725169

Via AGO Jobs & HR

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Junior Automatisatie Ingenieur - Wetteren

Functieomschrijving

Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een Junior automatisatie ingenieur. Doel van je functie: Samen met je twee collega's sta je in voor het verder automatiseren en technisch verbeteren van alle productielijnen. Je takenpakket: Je staat in voor het programmeren van de productiemachines en dit zowel software als hardwarematig. Als er nieuwe productiemachines nodig zijn dan sta jij daarvoor in van A tot Z. Dit wil zeggen dat jij op zoek gaat naar mogelijke leveranciers. Je gaat er mee in contact en je onderhandelt over de details van de machine. Je maakt een volledige analyse en studie van welke machine er nodig is, welke capaciteit deze moet kunnen draaien en dergelijke meer. Van zodra de machine is aangekocht volg jij de volledige installatie op. Je zorgt er voor dat de nodige werkinstructies aanwezig zijn en maakt een volledig draaiboek op zodat technici en operatoren met de machine aan de slag kunnen. Je houdt de schematische voorstelling van de productieflow up-to-date. Je denkt ook continu mee over welke technische verbeteringen en welke nieuwe ontwikkelingen de firma kan doen in het kader van verbetering.

Profiel

Onze witte raaf kan zich in onderstaand profiel terugvinden:

Je bezit over een hoger industrieel ingenieursdiploma in de elektromechanica, elektronica, elektrical engineering, regeltechniek, energietechniek of automatisatie.

Je bent bereid om projectmatig te werken.

Je beschikt over een eerste ervaring in een productieomgeving.

Je bent communicatief en gedreven.

Je bent analytisch en nauwkeurig ingesteld en brengt graag zaken in kaart.

Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Aanbod

Je komt terecht in een groeiende onderneming waar techniek en automatisatie centraal staat. Je krijgt een uitdagende en afwisselende job aangeboden met een salaris in overeenstemming met ervaring en competenties. Het salaris bevat ook heel wat extra legale voordelen. Er heerst een leuke sfeer in de firma / in het team, waarbij er ook heel wat activiteiten doorheen het jaar gepland worden.

Heb je interesse? Stuur jouw cv door naar gent.technics@ago.jobs
Jouw sollicitatie wordt confidentieel behandeld.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Maintenance manager
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.