Terug naar zoekresultaten

1 van 3

Volgende

JUNIOR ASSET MANAGER

* 2 jaar ervaring
* Brussel + Wallonië
* Concrete groeimogelijkheden

Via Beheerder & herontwikkelaar vastgoed

Staat 12 dagen op Jobat.be

We kijken vandaag samen met onze klant uit naar een junior asset manager. Onze klant is actief in het beheer van vastgoed alsook de herontwikkeling ervan. Het hoofdkantoor bevindt zich aan de noordrand van Brussel.

JUNIOR ASSET MANAGER

Functieomschrijving

Als junior asset manager zal je ondersteuning bieden aan het huidige team van asset managers en dit specifiek voor retailvastgoed. Je zorgt er samen met hen voor dat de gebouwen in portefeuille optimaal beheerd worden (wettelijk, administratief, financieel). Naar huurders, lokale autoriteiten en leveranciers toe ben jij het eerste aanspreekpunt. Je geeft ondersteuning bij het beheren van de verschillende budgetten en volgt facturatie-en verzekeringskwesties op. Een groot deel van je tijd zal je doorbrengen op kantoor maar het is ook de bedoeling dat je het vastgoed echt leert kennen. Vandaar is er een poolwagen ter beschikking om de verschillende sites te bezoeken (deze bevinden zich voornamelijk in Wallonië). Extra boeiend betreft het feit dat je gedurende 20% van je tijd ook breder gaat kunnen ontplooien in bv. het commerciële luik of het financiële luik, naargelang je interesses en ambities. Ook zijn er op termijn talloze mogelijkheden om verder te groeien binnen de onderneming.

Profiel

Voor deze vacature kijken we idealiter uit naar iemand met twee jaar ervaring binnen real estate. Je hebt reeds een eerste kennis en expertise opgebouwd binnen vastgoed. Je hebt een perfecte kennis van het Frans alsook een goede kennis van het Nederlands en Engels. Op vlak van persoonlijkheid ben je proactief ingesteld en een echte teamplayer. Daarnaast ben je ook iemand die graag analytisch bezig is.

Aanbod

In deze job kom je terecht bij een mooi bedrijf dat vastgoed beheert in heel wat Europese grootsteden. Er heerst een leuke werksfeer en er wordt sterk ingezet op persoonlijke groei en ontwikkeling. Ten slotte wordt er ook een aantrekkelijk salarispakket geboden.

Lijkt deze job als junior asset manager iets voor jou? Contacteer Maxime Janssens van Hays Construction & Property op het nummer 02/709.84.20.

Keywords: real estate, property, vastgoed, asset management.

Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 48 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Vastgoedmakelaar
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Vilvoorde - Zaventem
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Vastgoedmakelaar' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.