Terug naar zoekresultaten
Search & Selection Brussel

JUNIOR ASSESSMENT CONSULTANT

Via Search & Selection Brussel

Search & Selection is een erkend adviesbureau voor werving, selectie, evaluatie en ontwikkeling van personeel. Sinds 1977 leveren wij totaaloplossingen aan zowel private ondernemingen als overheidsorganisaties, nationaal en internationaal. Klanten waarderen onze persoonlijke inzet, kwalitatieve dienstverlening en doorgedreven marktervaring. Werknemers kunnen rekenen op een professionele behandeling van hun kandidatuur en een deskundig advies over hun competenties en talenten.
Search & Selection is stichtend lid van de beroepsfederatie Federgon divisie RS&S, houder van het certificaat RSS Quality Label alsook gekwalificeerd voor de KMO-portefeuille Advies.
Heb jij zin in een boeiende uitdaging binnen HR? Het team van Zaventem is momenteel op zoek naar een Junior Assessment Consultant.

JUNIOR ASSESSMENT CONSULTANT

Functieomschrijving

Vertrekkende vanuit de behoeften van de klant, ga je op zoek naar de best mogelijke manier om talent op te sporen, te selecteren en te evalueren. Je wordt ondergedompeld in de wereld van assessment en development centers en leert de knepen van het vak kennen door nauw samen te werken met de senior consultants. Samen streven we naar de juiste personen op de juiste plaats en dat doen wij door wetenschappelijk onderbouwde selectiemethoden te hanteren.
 • Je staat (na enkele maanden on-the-job training) in voor het opzetten en organiseren van psychotechnische screenings, assessment en development centers.
 • Je wordt betrokken bij het intakegesprek met de klant om een goed zicht te krijgen op het functieprofiel dat wordt gezocht.
 • Je analyseert en interpreteert de resultaten en maakt een geïntegreerd rapport op.
 • Je begeleidt de kandidaten doorheen de hele procedure en geeft hen nadien feedback over hun resultaten.
 • Daarnaast ondersteun je je collega’s bij het uitvoeren van rekruteringsopdrachten: het zoeken van potentiële kandidaten, uitvoeren van cv-screenings, gedragsgerichte interviews, terugkoppeling en rapportering aan de klant en bijhorende administratieve ondersteuning.

Profiel

Voor deze uitdagende en afwisselende functie zijn we op zoek naar een gedreven persoon die een master behaalde, bij voorkeur in arbeids- en organisatiepsychologie of een andere richting in menswetenschappen.
Je hebt sterk ontwikkelde analytische en organisatorische vaardigheden, kan zowel goed zelfstandig als in een team functioneren, denkt klantgericht, bent flexibel, stressbestendig en communicatief en beschikt over een vlotte pen. 
Een eerste ervaring in HR of werving en selectie is een pluspunt. Goede talenkennis (NL, FR, ENG) wordt sterk gewaardeerd.
 

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie en loopbaan met verschillende perspectieven op vlak van professionele en persoonlijke ontplooiing. Bij Search & Selection heerst een informele en openhartige sfeer en je komt terecht in een hecht, leuk team. Jouw inzet wordt beloond met een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen.
 
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Search & Selection Brussel

Alle jobs Rekrutering & selectie

Populaire jobs in Rekrutering & selectie:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

 • Functietype: Rekrutering & selectie
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Zaventem (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Rekrutering & selectie' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.