Terug naar zoekresultaten

1 van 4

Volgende

JUNIOR ARCHITECT - STEDENBOUWKUNDIGE

* Junior Architect / Stedenbouwkundige
* Voortraject: ontwerpfase en aanbesteding
* Regio Kempen

Hays Antwerpen | Turnhout | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 7 dagen op Jobat.be

Onze klant is een gerenommeerde speler in de bouwsector, actief in meerdere bouwdisciplines. Ter uitbreiding van de afdeling Design & Build is dit bedrijf op zoek naar een Junior Architect of Stedenbouwkundige.

JUNIOR ARCHITECT - STEDENBOUWKUNDIGE

Functieomschrijving

Je neemt de rol van projectmanager op bij de ontwerpfase en aanbesteding van grootschalige bouwprojecten (PPS, DBFM, Bouwteam enz.). Samen met een senior projectmanager doorloop je de volledige ontwerpfase. Je staat in voor de contractonderhandelingen en optimale coördinatie tussen de verschillende betrokken partijen, zoals opdrachtgever, studiebureau, architect, aannemer, stedenbouw, enz. Je stelt prioriteiten en deadlines in de verschillende dossiers en communiceert deze naar de leden van het bouwteam. In deze fase van het project besteed je specifiek aandacht aan mogelijke uitvoeringsmethoden en uitwerking van varianten. Aan de hand van het programma van eisen en/of lastenboek spoor je mogelijke risico's tijdig op, zodat er reeds in de ontwerpfase geanticipeerd kan worden. In deze rol verdiep je je in het voortraject van bouwprojecten, vanuit het standpunt van de aannemer.

Profiel

Voor deze vacature van Junior Projectmanager zijn we op zoek naar kandidaten met een masterdiploma in de architectuur, stedenbouw, bouwkunde of gerelateerd. Je kan reeds een eerste ervaring voorleggen in de bouwsector. Werfervaring is zeker een pluspunt. Je bent technisch, organisatorisch en communicatief sterk. Je coördineert graag en behoudt steeds het overzicht.Aanbod

Je komt terecht in een uitdagende job bij een stabiele werkgever met een gedegen reputatie. Je werkt mee aan grootschalige projecten, en kan hierbij rekenen op begeleiding van ervaren collega's. Grote troeven van dit bedrijf zijn teamwork, doorgroeimogelijkheden, talentontwikkeling en opleiding.

Wil je verdere inlichtingen over deze job als Junior Architect / Stedenbouwkundige? Solliciteer online of contacteer Sarah Peeters van HAYS Construction op het nummer 0498 17 66 05.

Interesse?

Hays Antwerpen
Sarah Peeters
032027970
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 53 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Architect' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.