Terug naar zoekresultaten
Financial Resources & Projects

Junior Accountants - Controllers (regio Vlaanderen of Brussel)

Via Financial Resources & Projects

Staat 17 dagen op Jobat.be

Financial Resources & Projects of “FR&P” met kantoren in Diegem en Moorsele, (www.financialresources.be), bestaat uit een team van 60 gedreven financiële professionals die accountancy, controlling en finance van de hoogste kwaliteit aanbieden aan diverse klanten op permanente of tijdelijke basis. Deze 60 mensen staan dus allen op de payroll van FR&P (bediendencontracten van onbepaalde duur) en krijgen projecten toevertrouwd in diverse financiële afdelingen van internationale bedrijven en KMO’s.
De diensten van FR&P bestaan uit:

 • Financiële diensten op projectbasis: tijdelijke ondersteuning, afsluiting & rapportering, USGAAP/IFRS, budgettering & controle, kostprijsberekening, consolidatie, ERP-projecten, Credit Control en Outsourcing
 • Boekhoudkundige compliance: compliance, statutaire boekhouding, directe en indirecte belastingen, management accounting, nationale statistiek
 • Financieel interimmanagement: projectmanagement, interne audit, management controlling.
Om succes ook in de toekomst te garanderen en om de groei mee te begeleiden, wenst FR&P de ploeg te versterken met enkele bijkomende Junior Accountants - Controllers (m/v).
Hou je van afwisseling in je job en in je werkplek? Ontmoet je graag nieuwe mensen en leer je graag voortdurend bij? Kortom: ga je geen uitdaging uit de weg? Dan is FR&P voor jou de geknipte werkomgeving. We geven je de kans om aan de slag te gaan bij financiële afdelingen van middelgrote en internationale bedrijven. Resultaatgericht en met de vinger aan de pols, en altijd met de steun van een sterke organisatie die je met raad en daad bijstaat.

Junior Accountants - Controllers (regio Vlaanderen of Brussel)

Functieomschrijving

Studeer je binnenkort af of heb je een drietal jaar ervaring: dan kan je als Junior Accountant je tanden zetten in de dagelijkse verwerking van financiële, boekhoudkundige en fiscale verplichtingen.

Zijn analyses, opmaak van budgetten en interpretatie van cijfers je ding? Dan kan je aan de slag als Junior Controller.

Profiel

 • Je beschikt over een diploma op universitair of bachelor niveau in een financiële richting.
 • Kenmerkend voor jou is je niet te stillen honger naar kennis.
 • Je bent communicatief, stressbestendig, flexibel, kritisch en accuraat.
 • Zelfstandig werken gaat je uitstekend af maar je bent ook een echte teamspeler.
 • Je drukt je uitstekend uit in het Engels en trekt je vlot uit de slag in het Frans.
 • Vlotte omgang met MS Office.

Aanbod

Je draagt heel wat verantwoordelijkheid en daar stellen we graag een mooi pakket tegenover. Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris en een bedrijfswagen, aangevuld met een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering, een maaltijd- en kostenvergoeding en een belbudget. Voeg daarbij je doorgroeimogelijkheden tot manager en de talrijke trainingen en bijscholingen, en je weet dat je de juiste keuze maakt. Bovendien kan je werken in eigen regio: Gent, Kortrijk, Aalst, Antwerpen of Leuven.
Oost-Vlaanderen,Limburg,Antwerpen,Vlaams-Brabant,Brussel,West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 43 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Controlling, Accounting' jobs in Oost-Vlaanderen, Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussel, West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.