Terug naar zoekresultaten

JUNIOR ACCOUNTANT

* Leerrijke omgeving met doorgroeimogelijkheden
* Flexibele uren
* 6 extra verlofdagen

Toonaangevend bedrijf regio Mechelen | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

Onze klant is met meer dan 30 jaar expertise in zijn vakgebied één van de meest toonaangevende kantoren van heel Vlaanderen.

JUNIOR ACCOUNTANT

Functieomschrijving

Als Junior Accountant voor deze firma ga je heel veel leren over de boekhouding. Juniors en schoolverlaters komen dus zeker in aanmerking! Je komt terecht in een dynamisch team met een heel aangename werksfeer. Je voert een dubbele boekhouding uit, boekt en klasseert aankoopfacturen, boekt diverse financiële verrichtingen en je bent verantwoordelijk voor je eigen portefeuille. Je bent ook verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer. Daarnaast ben je ook contactpersoon voor de klanten. Er komen ook wat sectorspecifieke taken bij. Hiervoor krijg je van de firma eerst opleiding voordat je eraan moet beginnen.

Profiel

Samen met deze sterke speler binnen zijn domein zijn wij op zoek naar een ambitieuze Junior Accountant die verantwoordelijkheidszin heeft en zichzelf wil opwerken. Binnen de firma zien ze dat graag en ondersteunen ze je overal waar mogelijk. Een bachelordiploma is mooi, maar geen vereiste. Indien geen diploma is een eerste ervaring in boekhouding wel een vereiste. Je moet enkel Nederlands spreken om in deze omgeving te kunnen werken. Verder kom je terecht in een leuk en aangenaam team en moet je betrouwbaar en een teamplayer zijn.

Aanbod

Deze firma heeft een zeer goede bedrijfsvisie waarbij je een persoonlijke behandeling kunt verwachten. De informele sfeer in dit bedrijf zorgt ook voor een aangename omgang tussen de collega's. Daarbovenop investeert men veel in opleiding en goede marketing. Deze firma biedt jou een zeer aantrekkelijk salaris. Daarnaast heb je 20 vakantiedagen en recht op 6 extra verlofdagen. Je hebt bovendien een 38-urenweek waarbij je flexibele uren hebt tussen 7:00 uur en 8:00 uur, en je mag stoppen vanaf 16:00 uur!

Zie jij je passen in dit bedrijf? Solliciteer dan online of contacteer Adil Boukayouo van Hays Response op het nummer 03/202.79.83.

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Adil Boukayouo
0470 19 12 41
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.