Terug naar zoekresultaten

JUNIOR ACCOUNTANT

Onze klant te Temse, een tof bedrijf in volle groei in de Retail-sector, is op zoek naar een dynamische en gemotiveerde accountant (boekhouder).

Via Hays Antwerpen

Staat 13 dagen op Jobat.be

  • De volledige boekhouding van A tot Z op zich nemen + eindverantwoordelijk hierin: van input, tot verwerking, tot afsluitingen, BTW en aangiftes
  • Groei- en leermogelijkheden binnen de functie - beperkte ervaring kan zeker ook!
  • Leuke, informele werkomgeving met een top work-life balance en veel sfeer !


JUNIOR ACCOUNTANT

FunctieomschrijvingAls Junior Accountant of boekhouder sta je in voor de volledige boekhouding van A tot Z. Je neemt hierbij alle aspecten van de boekhouding voor jouw rekening; dit maakt de functie heel afwisselend. Je doet zowel de input van facturen, de verwerking en ook het controleren van de documenten. Ook houd je bank- en kasverrichtingen bij, sta je in voor de betalingen, controleer je de ontvangen facturen, doe je de afsluitingen en de jaarrekening, alsook de BTW en andere aangiftes. Je bent tevens ook het eerste aanspreekpunt voor de bank en overheidsinstellingen. Ook ondersteun je de bedrijfsrevisoren bij de jaarlijkse audit. Je neemt hierin ook de eindverantwoordelijkheid.


De functie is dus allesomvattend en daarom ook uitdagend en biedt het veel variatie en zelfstandigheid. Je organiseert je eigen taken, optimaliseert de financiële processen en rapporteert aan de Finance Manager. Je hebt intern veel sociaal contact: met het Finance team, de verschillende winkels, het shared service center in Duitsland en het hoofdkantoor.Profiel


Onze klant te Temse is op zoek naar een enthousiaste, analytische en technisch sterke accountant die nog wil en kan groeien in deze functie. Ten minste bezit je een bachelor in de Accountancy & Fiscaliteit, en heb je een (beperkte) eerste werkervaring. Je werkt graag met cijfers, bent graag analytisch en boekhoudkundig bezig en neemt de volledige boekhouding graag op jou. Kennis van Engels is een must, Frans is eerder een plus. Kennis van SAP, IFRS en Belgian GAAP is ook mooi meegenomen. Verder ben je resultaatgericht, nauwkeurig en gedetailleerd. Je kan systematisch werken en bent oplossingsgericht. Je blijft ten alle tijden professioneel, je bent analytisch en rationeel.

Aanbod

Onze klant biedt een toffe, gevarieerde functie met veel leermogelijkheden en de verantwoordelijkheid een gehele boekhouding van A tot Z op jou te nemen. Je kan als individu hier echt iets betekenen. Je werkt in een informele, toffe omgeving waarin iedereen aanspreekbaar is en de sfeer en work-live balance optimaal is. Je krijgt een marktconform loon en de kans te groeien in je functie!

Ben jij de leergierige Junior Accountant die we zoeken ? Aarzel niet Julie Bulinckx van Hays Antwerpen te contacteren.

Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.