Terug naar zoekresultaten

JUNIOR ACCOUNT MANAGER SPORTS

* Junior salesfunctie met focus op prospectie
* Eerste ervaring in sales, bij voorkeur in de B2B
* Uitstekend Nederlands met een goed niveau van het Frans

Via HAYS

Staat 17 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een booming business actief in de sportsector, zijn wij vanuit Hays Sales op zoek naar een junior accountmanager met een grote sportaffiniteit om nieuwe B2B-bedrijven te prospecteren en een eigen professioneel klantennetwerk te realiseren.

JUNIOR ACCOUNT MANAGER SPORTS

Functieomschrijving

Binnen deze functie ben verantwoordelijk om een eigen klantenportefeuille volledig op te bouwen en deze sterk uit te breiden met jouw prospectie skills. Na een intensieve opleiding, creëer je een zelfstandige aanpak om actief op zoek te gaan naar de beste B2B klanten binnen Brussel en Vlaanderen om nieuwe partnerschappen mee aan te gaan. Deze klanten kunnen gaan van kmo's tot grote multinationals binnen een brede waaier van sectoren. Aanvankelijk houd je je voornamelijk bezig met callings waarbij jouw belangrijkste aanspreekpunten HR, CEO's en CFO's zijn. Jouw doel is om afspraken vast te leggen en geleidelijk aan meer actief te zijn op de baan om klanten te overtuigen met jouw commerciële vaardigheden. Het onderhouden van goede relaties met jouw klantennetwerk vind je zeer belangrijk. Binnen deze functie werk je met targets en KPI's, waarbij je steeds aan de sales manager rapporteert met wie je wekelijks een meeting hebt om jouw geboekte resultaten te bespreken.

Profiel

Hays Sales is op zoek naar de ideale junior kandidaat die in het bezit is van een bachelordiploma (of gelijkwaardig is door ervaring) en die een eerste relevante ervaring in sales of prospectie kan aantonen. Een grote affiniteit met sport is onmisbaar voor deze job. Bovendien kan je jezelf perfect uitdrukken in het Nederlands en heb je een goed niveau van het Frans. Daarnaast ben je zeer flexibel en commercieel ingesteld. Autonoom werken schrikt jou absoluut niet af en je vindt het belangrijk om steeds nieuwe zaken te leren. Ten slotte werk je zeer resultaatgericht en ben je ondernemend in alles wat je doet

Aanbod

Onze klant biedt de unieke kans om deel uit te maken van een energiek, groeiend bedrijf binnen een dynamisch team waar fun centraal staat. Voorts mag je een competitief salaris verwachten, vervolledigd met commissies op basis van jouw resultaten. Dit wordt aangevuld met interessante extralegale voordelen zoals een wagen, nettovergoedingen, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.

Ben jij klaar voor deze commerciële uitdaging in de sportwereld? Solliciteer online of neem contact op met Fanny Cools van Hays Sales Brussel.

Vlaams-Brabant,Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 43 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Vlaams-Brabant
  • Brussel
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Vlaams-Brabant, Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.