Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 49

Volgende
McFleming

Jr Projectvoorbereider / Calculator

McFleming | Kasterlee | Onbepaalde duur, Zelfstandige, Voltijds

Staat 7 dagen op Jobat.be

Onze opdrachtgever is een belangrijke Vlaamse bouwgroep die gekozen heeft voor een echte geïntegreerde aanpak. De groep is actief in ontwikkeling, ontwerp, financiering, bouw, onderhoud en exploitatie.

Jr Projectvoorbereider / Calculator

Functieomschrijving

Als projectvoorbereider sta je mee in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Vervolgens zorg je mee voor de opmaak van een offerte. Je wordt van in het begin begeleid door een ervaren projectvoorbereider. 

Profiel

Voor de functie van Jr Projectvoorbereider / Calculator zoeken we kandidaten die een hogere bouwkundige opleiding (bij voorkeur Master Bouwkunde) genoten. Een eerste werkervaring is een pluspunt maar geen must. Je hebt een sterk analytisch vermogen en hebt oog voor detail. Je bent creatief en denkt mee na over mogelijke optimalisaties. Je houdt steeds het overzicht en respecteert deadlines. Je werkt graag en goed in teamverband. Je hebt een goede kennis van het Frans en het Engels (gesproken en geschreven).

Aanbod

Als Jr Projectvoorbereider / Calculator ga je in dienst bij een uitdagende functie bij een zeer mooi bedrijf.  Je mag rekenen op een competitief salaris en een interessant pakket aan voordelen. Je komt terecht in een aangename en dynamische werkomgeving waar eventuele doorgroeimogelijkheden zeker aanwezig zullen zijn.

Interesse?

Stuur je CV naar  Koen Grondelaers (0032-(0)494/59 18 17) op het volgende emailadres  Koen@McFleming.be   met als extra vermelding Jr Projectvoorbereider / Calculator  refnr  2280 .

 

Deze JOB niets voor jou ? Bezorg ons zeker je CV voor een mogelijke andere opportuniteit. Bezoek ook onze website www.McFleming.be voor meer jobs.

 

 

Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 53 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Zelfstandige
  • Voltijds
  • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Calculator, werkvoorbereider' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.