Terug naar zoekresultaten
Austin Bright

JR Dossierbeheerder vr super flexibel kantoor Antwerpen centrum

Via Austin Bright

Staat 4 dagen op Jobat.be

Dit klein kantoor gevestigd in het centrum van Antwerpen is aan het uitbreiden! Ze zijn op zoek naar een Junior én een Senior om hun team te versterken. Heb jij een diploma Accountancy behaald en zoek je een functie in deze regio? Bekijk dan zeker de rest van deze vacature.

Met een 5-tal mensen die je al snel collega's en vrienden kan noemen, kom je terecht in een kantoor dat enorm veel belang hecht aan flexibiliteit! Flexibele uren, van thuis uit werken, eigen vakantiedagen kiezen? Het kan hier allemaal. De zaakvoerders hechten er namelijk belang aan dat je privéleven niet hoeft te 'lijden' onder je werkleven.

JR Dossierbeheerder vr super flexibel kantoor Antwerpen centrum

JR Dossierbeheerder - hoe ziet je takenpakket eruit?

 • Je houdt je voornamelijk bezig met het inboeken van aan- en verkoopfacturen alsook bankuittreksels e.d.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de btw-aangiftes.
 • Ook de personen- en vennootschapsbelasting leer je voorbereiden en nadien ook indienen.
 • Daarna ga je over op de voorbereiding van balansen en jaarrekeningen etc.

Ze verwachten hier uiteraard niet dat je vanaf dag één al deze zaken autonoom op jou kunt nemen. Je begint bij het begin en van daaruit zal je takenpakket uitbreiden naar gelang je nieuwe zaken bijgeleerd hebt.

JR Dossierbeheerder - hoe ziet jouw profiel eruit?

 • Je beschikt over een diploma in Accountancy (Graduaat / Bachelor / Master): iedereen verdient een eerlijke kans op een gesprek aangezien ze hier belang hechten aan meer dan enkel je vaardigheden die op papier staan.
 • Je bent iemand die op zoek is naar een fulltime vaste functie waar je op lange termijn kan blijven en kan doorgroeien.
 • Je bent leergierig en bent bereid om je volledig in te zetten om dit kantoor te ondersteunen. Hiervoor krijg je de nodige appreciatie terug!

JR Dossierbeheerder - hoe ziet het aanbod eruit voor jou?

 • Je komt terecht in een kleiner team waarin het aangenaam werken is. Iedereen kan het goed met elkaar vinden zowel tijdens als na de werkuren. Zo worden er ook af en toe etentjes of drinks of dergelijke georganiseerd met het hele team om de interne band nog meer te versterken.
 • Je krijgt hier een persoonlijke begeleiding zodat je alles volledig onder de knie krijgt en kan doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder. Jouw groei nemen ze ter harte en hier investeren ze dan ook voldoende tijd en moeite in.
 • Ze stellen zich zeer flexibel op: start- en stoptijden zijn bespreekbaar, alsook het feit om van thuis uit te werken. Wil je zelf kiezen wanneer je op vakantie gaat? Geen probleem! Je privéleven krijgt hier bijna voorrang op je werkleven.
 • Salarispakket: een startersloon oplopend tot 2000 € bruto per maand. Dit kan aangevuld worden met een onkostenvergoeding oplopend tot 180 € netto per maand, 8€ maaltijdcheques, een bepaald budget voor een bedrijfswagen te kiezen + tankkaart, een gsm + abonnement, een laptop en hospitalisatieverzekering.

Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker jouw CV en motivatiebrief door naar apply @ austinbright.com

Is deze vacature toch niet zo geschikt voor u? Neem dan zeker is een kijkje op onze website: www.austinbright.com

Keywords: Senior / Junior / Dossierbeheerder / Dossier Beheerder / Accountant / Boekhoudkantoor / Fiduciaire / Tax / Fiscality / Fiscaliteit / Boekhouder / Accountancy / Boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / Accountantskantoor / Antwerpen

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.