Terug naar zoekresultaten

JR. ACCOUNTANT

* Leerrijke omgeving met doorgroeimogelijkheden
* Rechterhand van de Assistant Controller
* 6 extra verlofdagen

Stabiel Amerikaans bedrijf | Herentals | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Met maar liefst 16 vestigingen in 13 landen wereldwijd is dit Amerikaanse bedrijf wereldwijd vertegenwoordigd in de voedselindustrie. Het is nog steeds een familiebedrijf en dat is merkbaar aan de sfeer. Het is een heel open en vriendelijke sfeer, ook de oprichter komt regelmatig langs in Herentals.

JR. ACCOUNTANT

Functieomschrijving

Als Junior Accountant ga je in dit bedrijf veel leren van het vak. Je komt in een internationale omgeving terecht waar je als rechterhand van de Assistant Controller gaat werken. Je gaat assisteren bij de maandelijkse afsluitingen en naargelang je ambitie kun je zelfs verantwoordelijkheid krijgen over je eigen land. Je assisteert bij de jaarlijkse auditvoorbereiding, bereidt de journaalboekingen voor, doet de reconciliaties, je helpt de Accounts Payable waar nodig en ambitieuze jr. accountants krijgen de kans om verantwoordelijkheid te dragen voor de maandelijkse btw-aangiftes van een land.

Profiel

Samen met deze wereldwijde speler zijn wij op zoek naar een ambitieuze Junior Accountant die verantwoordelijkheidszin heeft en zichzelf wil opwerken. Binnen de firma zien ze dat graag en ondersteunen ze je overal waar mogelijk. Een bachelordiploma is mooi, maar geen vereiste. Een eerste ervaring in boekhouding is wel een vereiste. Je moet zeer goed Engels en Nederlands spreken om in deze internationale omgeving te kunnen werken. Kennis van belastingen is een plus, maar je kunt daarin opgeleid worden. Verder kom je terecht in een leuk en aangenaam team en moet je betrouwbaar en een teamplayer zijn.

Aanbod

Dit internationale bedrijf heeft een zeer goede bedrijfsvisie waarbij je een persoonlijke behandeling kunt verwachten. De informele sfeer in dit bedrijf zorgt ook voor een aangename omgang tussen de collega's. Daarbovenop investeert men veel in opleiding en goede marketing. Deze firma biedt jou een zeer aantrekkelijk salaris met daarbovenop maaltijdcheques van 8 euro en een hospitalisatieverzekering. Daarnaast heb je 20 vakantiedagen en recht op 6 extra verlofdagen. Je hebt bovendien een 37,5-urenweek waarbij je flexibele uren hebt tussen 7:00 uur en 9:30 uur, en je mag stoppen vanaf 15:00 uur!

Zie jij je passen in dit internationaal bedrijf? Solliciteer dan online of contacteer Adil Boukayouo van Hays Response op het nummer 03/202.79.83.

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Adil Boukayouo
0470 19 12 41
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.