Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 94

Volgende

JOBSTUDENT LOGISTIEK PAASVAKANTIE

Voor een internationaal productiebedrijf met afdeling in Gentbrugge is Hays Response Gent op zoek naar een Jobstudent Logistiek bediende:

Hays Response Gent | Gent | Interim, Voltijds

Nog 3 dagen om te solliciteren

* Jobstudent: beschikbaar in paasvakantie
* Gevarieerd takenpakket
* Goede computerkennisJOBSTUDENT LOGISTIEK PAASVAKANTIE

Functieomschrijving

Als logistiek bediende heb je zeer veel afwisseling in jouw takenpakket. Jouw taken omvatten o.a. het ontvangen van pakketten, deze doorsturen naar de juiste dienst of bewaren in de stock, opmaken van verzendingen, regelen van de nodige transporten en het opvolgen van voorraden. Voor al deze taken verzorg je de nodige administratie.

Profiel

Voor deze vacature zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is in juli en/of augustus. Je volgt hoger onderwijs, bij voorkeur in een logistieke richting. Je bent gemotiveerd om te werken en bij te leren. Je kan vlot overweg met computerprogramma's en bent bovendien communicatief om met collega's en leveranciers te communiceren.

Aanbod

Onze klant biedt je een afwisselende studentenjob in de paasvakantie van 8 tot 19 april. Je komt terecht in een tof team en krijgt de nodige opleiding en begeleiding ter plaatse. Hiervoor ontvang je een mooie verloning.

Heb je interesse in deze uitdagende job als Jobstudent Logistiek Bediende? Upload dan snel je cv online door te klikken op de sollicitatieknop of solliciteer met je LI-profiel. Je wordt doorverbonden met onze Hays Response website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures in de logistieke sector kan je contact opnemen met HAYS Response Logistics op 09/267.99.86 of via LinkedIn. We bekijken dan samen de mogelijkheden voor jouw carrière.

Interesse?

Hays Response Gent
Ellen Geudens
09 267 99 86
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.