22 maart 2018 Paleis 10 - Brussels Expo 13u00 - 19u00

Ontmoet een pak bedrijven op één dag, op één locatie

Job Fair Brussels?

Wil je werken in regio Brussel, of zoek je een job bij een grote (inter)nationale onderneming? Kom dan zeker een kijkje nemen op Job Fair Brussels, een nieuw initiatief van Jobat.be en Références. Op dit nationale job-event in Brussels Expo kan je interessante workshops volgen, die je helpen om efficiënter te solliciteren en je droomjob binnen te halen. Bovendien krijg je er de kans om te netwerken met HR-managers en hen persoonlijk je cv te overhandigen.

Ingenieurs, administratieve duizendpoten, marketing & communicatiespecialisten, trein- en busbestuurders, technici, IT-profielen, accountants, politieagenten, enthousiastelingen met ambitie in de reissector, …. Het functieaanbod van de aanwezige bedrijven is zeer divers, dus iedereen is meer dan welkom!

Workshops

15.00

Personal Branding

Ruth Verhasselt, Passion for Work
Personal Branding gaat over je talenten ontdekken, versterken en zichtbaar maken. Gevolg is dat jij aan het roer staat van je loopbaan én gevraagd wordt voor datgene wat je het liefste wil. In deze workshop wordt je uitgelegd waarom dit steeds belangrijker wordt en hoe je er zelf mee aan de slag kan. Wil je er nu al meer over weten? Vraag dan het gratis eBook Personal Branding aan via passionforwork.be en krijg 2-wekelijks werkgerelateerde artikels die inspireren om met passie te werken! Je kan bij ons terecht met loopbaancheques.

Worstel jij met je loopbaan? Verlang je ernaar om energie te krijgen van je werk? Vraag dan het gratis eBook Personal Branding aan door je naam en mailadres in te vullen op www.passionforwork.be. Je krijgt dan ook tweewekelijks artikels die je helpen bij het realiseren van je droombaan.
17.00

Personaliseer je cv in 5 stappen.

Greet Vanderwegen, A-Lissome
Een goed gepersonaliseerde curriculum vitae en motivatiebrief zijn de cruciale eerste stap voor een succesvolle sollicitatie. In deze workshop worden de verschillende elementen van een gepersonaliseerde cv en motivatiebrief uit de doeken gedaan. En je gaat met concrete handvaten, om de basis te leggen voor een gepersonaliseerde cv en motivatiebrief, naar huis.

Vraag dan het gratis eBook 'Geef vleugels aan je loopbaan' aan via https://www.a-lissome.be/ of volg ons via de besloten groep https://www.facebook.com/groups/loopbaaninspiratie/ en krijg wekelijks werkgerelateerde artikels die inspireren om met passie, goesting en energie te werken! Je kan bij ons terecht met loopbaancheques op circa 50 locaties in Vlaanderen.

Bereikbaarheid

GPS: Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Belgiëplein 1
1020 Brussel

U komt met de auto:

 • U KOMT VAN GENT (E40) OF BERGEN / CHARLEROI (E19)

  Neem de ring RO, richting Zaventem – Namen (Namur)
  Op de ring neemt u uitrit 7A en volgt u de wegwijzers “Expo”.

 • U KOMT VAN ANTWERPEN (E19), NAMEN (E411) OF LUIK (E40)

  Neem de ring RO, richting Gent (Gand) – Oostende (Ostende) (E40)
  Op de ring neemt u uitrit 7A en volgt u de wegwijzers “Expo”.

 • U KOMT VAN ANTWERPEN – BOOM (A12)

  Neem de ring RO, richting Gent (Gand) – Oostende (Ostende) (E40) – Bergen (Mons) / Charleroi (E19). Op de ring neemt u uitrit 7A en volgt u de wegwijzers “Expo”.

 • Trein

  Vanuit Brussel-Zuid
  Vanuit dit station brengt de rechtstreekse metrolijn 6, richting Koning Boudewijn, u naar Brussels-Expo. Stap af aan de halte Heizel. Dit traject neemt ongeveer 20 minuten in beslag.
  Vanuit Brussel-Centraal
  Neem metrolijn 5, richting Erasmus, of lijn 1, richting Weststation. Neem in Beekkant lijn 6 richting Koning Boudewijn. Stap af aan de halte Heizel. Dit traject neemt ongeveer 20 minuten in beslag.

 • Metro

  Brussels Expo is heel gemakkelijk te bereiken met de metro. Neem lijn 6 richting Koning Boudewijn en stap af aan de halte Heizel. Dit station bevindt zich op enkele minuten te voet van onze paleizen.

 • Tram

  Tramlijn 7 van de MIVB stopt eveneens bij Brussels Expo. Neem de tram richting Heizel en stap af aan de terminus.
  De trams 51 en 93 stoppen aan het Koning Boudewijnstadion. Tram 3 (Esplanade) stopt in de Meysselaan.

 • Bus

  De buslijnen 88 en 84 richting Heizel stoppen aan Brussels Expo, stap af aan de halte ‘Heizel’ (terminus).