28
oktober
2020
Jobbeurs Vlaams-Brabant
14:00 - 19:00

Jobbeurs Vlaams-Brabant

Ontmoet een pak bedrijven op één dag, op één locatie
AB Inbev
Action
Aldi
Colruyt Group
De Lijn
Albert Heijn - Peeters-Govers
NMBS
KU Leuven
Lidl
Manpower
STIB-MIVB
Q Jobs Aarschot
Randstad
Ricoh
Senior Living Group
Start People
Unique
Zorg Leuven
VDAB
FOD Financiën
Het Poetsbureau
Work Wizards
Andé Celis Bouwmaterialen
Pringles
G4S
Ninatrans
Synergie
Agilitas
Amerikaanse Ambassade
IPG
UZ Leuven
Club Med
Bofrost
Familiehulp
BWT
Arvesta
Watergenius
Europ Assistance
Werkgever?
Solliciteer efficiënt

  • Wil je tijdens de beurs makkelijk je CV kunnen voorleggen aan de deelnemende bedrijven? Dat kan, door je CV op voorhand toe te voegen in Mijn Jobat.
  • Op je toegangsbewijs voor de beurs zal een persoonlijke code staan. Als je je CV op Mijn Jobat plaatst of update, dan kunnen de aanwezige recruiters je CV snel opvragen aan de hand van je persoonlijke code.
  • Vergeet ook zeker niet enkele afgedrukte CV's mee te nemen.

Waar?
GPS: Provincieplein 1, 3010 Leuven

Auto 

Rij vanop de E40 de E314 op en neem onmiddellijk afrit 15 richting Leuven centrum. Volg de weg tot aan de Leuvense ring, rij rechts op richting Tienen en Diest. Je rijdt tot voorbij de Tiense Poort. Kies bij het naderen van het provinciehuis de rechterrijstrook en rij door, richting station, tot op het einde. Sla vervolgens voorzichtig rechtsaf en rij stapvoets, met respect voor voetgangers en fietsers die hier je pad kruisen, onder de voetgangersbrug (Roger Van Overstraetenplein) tot aan de spoorweg. Draai nu naar rechts en zet je tocht verder langs de sporen, richting provinciehuis.

GPS gebruiken? 
Opgelet: soms herkent oudere gps-software het adres "Provincieplein" niet. Voer dan als straatnaam "Tiensevest - kruising met Justus Lipsiusstraat" in.

Openbaar vervoer 

Het provinciehuis ligt op loopafstand van het trein- en busstation van Leuven. Kom je het station buiten gewandeld, ga dan naar links over het Roger Van Overstraetenplein.