2
juni
2022
Jobbeurs Vlaams-Brabant
Provinciehuis Leuven
13:00 - 18:00
Schrijf je hier gratis in voor de jobbeurs
Inschrijven

Jobbeurs Vlaams-Brabant

Ontmoet een pak bedrijven op één dag, op één locatie
Colruyt Group
De Lijn
Albert Heijn - Peeters-Govers
NMBS
KU Leuven
STIB-MIVB
Ricoh
Start People
G4S
Vlaamse Landmaatschappij
AIBV
Kempens Heftruckbedrijf
WZC Ter Burg
Tec
Medpace
ITW Belgium
Jules Frans Bouwmaterialen
Jobat
Avantor Sciences
BNP Paribas Fortis
Gemeente Herent
Europ Assistance
Familiehulp vzw
Pringles
VDAB
ProSource
Carrefour
UZ Leuven
Group-f
Werkgever?
Solliciteer efficiënt

Wil je werken in regio Vlaams-Brabant, of zoek je een job bij een grote (inter)nationale onderneming? Kom dan zeker een kijkje nemen op de Jobbeurs Vlaams-Brabant, een initiatief van Jobat.

Op dit regionaal geënte jobevent in het Provinciehuis Leuven kan je interessante bedrijven uit eigen streek spreken, zo sleep je misschien wel de job van je leven in de wacht. Ga de uitdaging aan en wapen jezelf met je beste eerste indruk die je kan geven en laat je sterk cv achter bij tientallen bedrijven. Veel succes!


PRAKTISCH
  • Wil je tijdens de beurs makkelijk je CV kunnen voorleggen aan de deelnemende bedrijven? Dat kan, door je CV op voorhand toe te voegen in Mijn Jobat.
  • Op je toegangsbewijs voor de beurs zal een persoonlijke code staan. Als je je CV op Mijn Jobat plaatst of update, dan kunnen de aanwezige recruiters je CV snel opvragen aan de hand van je persoonlijke code.
  • Vergeet ook zeker niet enkele afgedrukte CV's mee te nemen.

Bereikbaarheid
GPS: Provincieplein 1, 3010 Leuven

Auto 

Rij vanop de E40 de E314 op en neem onmiddellijk afrit 15 richting Leuven centrum. Volg de weg tot aan de Leuvense ring, rij rechts op richting Tienen en Diest. Je rijdt tot voorbij de Tiense Poort. Kies bij het naderen van het provinciehuis de rechterrijstrook en rij door, richting station, tot op het einde. Sla vervolgens voorzichtig rechtsaf en rij stapvoets, met respect voor voetgangers en fietsers die hier je pad kruisen, onder de voetgangersbrug (Roger Van Overstraetenplein) tot aan de spoorweg. Draai nu naar rechts en zet je tocht verder langs de sporen, richting Provinciehuis.

GPS gebruiken? 
Opgelet: soms herkent oudere gps-software het adres "Provincieplein" niet. Voer dan als straatnaam "Tiensevest - kruising met Justus Lipsiusstraat" in.

Openbaar vervoer 

Het Provinciehuis ligt op loopafstand van het trein- en busstation van Leuven. Kom je het station buiten gewandeld, ga dan naar links over het Roger Van Overstraetenplein.