26 april 2018 Flanders Expo Gent 14.00-19.00

Ontmoet een pak bedrijven op één dag, op één locatie

Jobbeurs Oost-Vlaanderen?

Wil je werken in regio Oost-Vlaanderen, of zoek je een job bij een grote (inter)nationale onderneming? Kom dan zeker een kijkje nemen op de Jobbeurs Oost-Vlaanderen, een initiatief van Jobat.be. Op dit regionaal geënte job-event in Flanders Expo kan je interessante bedrijven uit eigen streek spreken, zo sleep je misschien wel de job van je leven in de wacht op 26 april. Ga de uitdaging aan en wapen jezelf met je beste eerste indruk die je kan geven en laat je sterk cv achter bij tientallen bedrijven. Veel succes!

Ingenieurs, administratieve duizendpoten, marketing & communicatiespecialisten, trein- en busbestuurders, technici, IT-profielen, accountants, politieagenten, …. Het functieaanbod van de aanwezige bedrijven is zeer divers, dus iedereen is meer dan welkom!

Waar?

bereikbaarheid

Maaltekouter 1
9051 Gent

Met de auto

Flanders Expo is gelegen aan afrit 14 van de E40 Brussel – Oostende.

  • Vanuit Antwerpen (E17) neemt u op de verkeerswisselaar Zwijnaarde de R4 (Eeklo/EXPO – The Loop).
  • Vanuit Brussel kan u de verkeersdrukte rond Flanders Expo vermijden door afrit 16 (Merelbeke) te nemen en de R4 richting Eeklo/Gent te volgen.
  • Komende van de E17 vanuit Kortrijk volgt u vanaf de verkeerswisselaar Zwijnaarde de aanduiding ‘EXPO’.

Parking

Voor de bezoekers van jobbeurs Oost-Vlaanderen is P4 voorzien

Trein + tram

U komt van station Gent-Sint Pieters? Neem dan tram 1 aan de voorzijde van het station. Die brengt u in tien minuten tot recht voor Flanders Expo.

Ook de buslijnen 76/77/78 brengen je binnen de kortste keren van en naar Flanders Expo.