Jobbeurs Limburg

C-Mine Genk
Donderdag 18 Mei 2017 - 14u tot 19u

Ontmoet een pak bedrijven op één dag, op één locatie

  • Jobbeurs Limburg is jouw afspraak met Limburgse topbedrijven; tientallen HR-verantwoordelijken en toekomstige collega's verwachten je!

Deelnemende bedrijven

Solliciteer efficiënt

  • Wil je tijdens de beurs makkelijk je CV kunnen voorleggen aan de deelnemende bedrijven? Dat kan, door je CV op voorhand toe te voegen in Mijn Jobat.
  • Op je toegangsbewijs voor de beurs zal een persoonlijke code staan. Als je je CV op Mijn Jobat plaatst of update, dan kunnen de aanwezige recruiters je CV snel opvragen aan de hand van je persoonlijke code.
  • Vergeet ook zeker niet enkele afgedrukte CV's mee te nemen.
Naar Mijn Jobat

Waar?

C-Mine Genk

Evence Coppéelaan 91
3600 Genk
België

Parkeren

C-mine telt vier parkings, goed voor meer dan 1.000 gratis parkeerplaatsen. Afhankelijk van waar je op de site moet zijn is het belangrijk om te weten waar je best parkeert.

De Jobbeurs Limburg gaat door in het C-mine cultuur centrum dus je parkeert best op C-Mine parking 1

Openbaar vervoer

Aan het station van Genk vertrekken verschillende buslijnen naar C-mine: overdag lijn 31, 47 en G8 en 's avonds avondlijn G3. Op weekdagen doet ook de "Campushopper" C-mine aan. Deze bus vertrekt aan het station van Hasselt en rijdt via de verschillende scholencampussen naar C-mine en terug. De dienstregelingen van deze buslijnen kan je raadplegen via de website van De Lijn.