24 mei 2018 C-Mine Genk 14.00 - 19.00

Ontmoet een pak bedrijven op één dag, op één locatie

Jobbeurs Limburg?

Wil je werken in regio Limburg, of zoek je ene job bij een grote (inter)nationale onderneming? Kom dan zeker een kijkje nemen op de Jobbeurs Limburg, een initiatief van Jobat.be. Op dit regionaal geënte job-event in C-Mine Genk kan je interessante bedrijven uit eigen streek spreken,
zo sleep je misschien wel de job van je leven in de wacht op 24 mei. Ga De uitdaging aan en wapen jezelf met je beste eerste indruk die je kan geven en laat je sterk cv achter bij tientallen bedrijven. Veel succes!

Ingenieurs, administratieve duizendpoten, marketing & communicatiespecialisten, trein- en busbestuurders, technici, IT-profielen, accountants, politieagenten, …. Het functieaanbod van de aanwezige bedrijven is zeer divers, dus iedereen is meer dan welkom! 

Waar?

Bereikbaarheid

Evence Coppéelaan 91
3600 Genk
Parkeren

C-mine telt vier parkings, goed voor meer dan 1.000 gratis parkeerplaatsen. Afhankelijk van waar je op de site moet zijn is het belangrijk om te weten waar je best parkeert.

De Jobbeurs Limburg gaat door in het C-mine cultuur centrum dus je parkeert best op C-Mine parking 1

Openbaar vervoer
Aan het station van Genk vertrekken verschillende buslijnen naar C-mine: overdag lijn 31, 47 en G8 en 's avonds avondlijn G3. Op weekdagen doet ook de "Campushopper" C-mine aan. Deze bus vertrekt aan het station van Hasselt en rijdt via de verschillende scholencampussen naar C-mine en terug. De dienstregelingen van deze buslijnen kan je raadplegen via de website van De Lijn.