Jobbeurs Oost-Vlaanderen 14/05 - Flanders Expo

 • Reserveer nu je standplaats voor de Jobbeurs Oost-Vlaanderen op 14/05 in Flanders Expo Gent!

  De inschrijvingen voor de Jobbeurs Oost-Vlaanderen 2019 zijn geopend, ontmoeten we jouw organisatie op de Jobbeurs? 

  Op dinsdag 14/05  laat jij de mooiste kant van je organisatie zien aan de beste kandidaten in Oost-Vlaanderen! De ideale gelegenheid om een geslaagde eerste indruk te maken bij (en te laten maken door) honderden gemotiveerde kandidaten. Met zo weinig als 1 klik hieronder maak je van je merk de aandachtstrekker op de Jobbeurs, tot dan?

  Opgelet: De standplaatsen zijn beperkt, snel reserveren is dus de boodschap!

 •   Opvallend & effectief.
  Laat zien dat je organisatie meer is dan een ruwe diamant. Als vooraanstaand werkgever in eigen streek laat je kandidaten trots zien waar je voor staat, én dat straalt natuurlijk mooi af op hen.
    Voer voor vlotte praters.
  Zet je tong aan het werk, want wanneer krijg jij recent nog de kans om op één dag honderden geïnteresseerde kandidaten te woord te staan?
    Gaat niet onopgemerkt voorbij.
  Onze communicatiecampagne brengt de kandidaten volop in beweging, maar je wordt zelf ook de ‘centre of attention’ via je eigen campagne in Het Nieuwsblad & op Jobat.be.
    Een blijvende indruk.
  Ons online Jobbeursplatform blijft plakken voor, tijdens en na de beurs. Je houdt de band met topkandidaten vervolgens in stand via onze steeds inbegrepen cv-registratietool.
 • jobbeurs Oost-Vlaanderen
 •  

  Laat jij met je deelname op 14/05 een blijvende indruk na op de Jobbeurs Oost-Vlaanderen?