Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 3

Volgende
BASF

Job opportunity in Berlijn

Bij BASF

Nog 2 dagen om te solliciteren

Wij zijn wereldwijd nummer één in chemie door onze intelligente oplossingen voor onze klanten én voor een duurzame toekomst. Voor de ontplooiing van onze medewerkers zijn de mogelijkheden net zo divers als onze mensen zelf, zonder dat geslacht, leeftijd, herkomst, seksuele geaardheid, handicap of levensbeschouwing een rol spelen. Een combinatie die alle verwachtingen overstijgt en ons sterker maakt.
En dat is typisch voor de wereldleider in chemie. Want bij BASF creëren we carrières. BASF Services Europe GmbH is gelegen in hartje Berlijn en bestaat uit een internationaal team van ongeveer 1500 collega's uit 50 verschillende landen, die werkzaam zijn op het gebied van Finance, Controlling, HR en Inkoop. Ons BASF Shared Service Center combineert de expertise en de prestaties van meer dan 200 BASF entiteiten.

Job opportunity in Berlijn

Functieomschrijving

Vanuit ons kantoor in hartje Berlijn ben je verantwoordelijk voor de correcte aflevering van onze diensten aan de BASF Groep in België en Nederland in één van onze volgende afdelingen; Finance, Controlling, HR of Procurement.
o Je neemt dagelijks de aanvragen van onze lokale klanten in bewerking en je staat garant voor een hoge kwaliteit van onze geleverde diensten.
o Je staat in regelmatig contact met zowel interne alsook externe partners en je bent het eerste aanspreekpunt in jouw vakgebied.
o Je zult in een internationale en multiculturele omgeving werken.

Profiel

o Je hebt een beroeps- of Bacheloropleiding op het gebied van Finance, Controlling, HR of Procurment succesvol afgerond.
o Eerste relevante werkervaring is van voordeel, maar geen vereiste.
o Je hebt uitstekende communicatievaardigheden in zowel het Nederlands en het Engels. Kennis van het Duits of een andere Europese taal (Frans, Spaans, Italiaans) is van voordeel.
o Je hebt een goed analytisch denkvermogen, leert graag nieuwe dingen, bent flexibel en je kan goed in teamverband samenwerken.
o Gelieve in het Engels te solliciteren met vermelding van je beschikbaarheid en salarisindicatie.

Aanbod

o In Berlijn heb je de mogelijkheid om jouw eigen carrière vorm te geven, terwijl je een aanzienlijke impact uitoefent op onze Europese diensten.
o Je krijgt een on-the-job training middels het zogenaamde "Buddy systeem" en je kunt profiteren van onze flexibele werkuren.
o Je krijgt de gelegenheid om diversiteit & integratie te omarmen binnen een dynamisch team.
o Tevens heb jij de mogelijkheid om het wereldwijde BASF-netwerk als platform te gebruiken voor het delen van jouw ideeën.

Solliciteren kan via: http://on.basf.com/JobOpportunityEN
Buitenland

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Buitenland meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.