Terug naar zoekresultaten

1 van 12

Volgende

Java Technical Architect

Bij Smals

Staat 2 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Java Technical Architect

Functieomschrijving

Als Technical Architect ontwerp je technische diensten die meer dan 300 businesstoepassingen ondersteunen en volg je hun ontwikkeling op. Je werkt ook aan de evolutie naar nieuwe technologieën (OpenShift/docker PaaS-platform van GCloud, REST-services).
Je houdt hierbij rekening met de eigenschappen van een goede architectuur (losse koppeling, herbruikbaarheid, aanpasbaarheid, capaciteitsplanning, high availability, monitoring en operationele aspecten, …).
Je analyseert de problemen om die transparant op te lossen en je beperkt, via preventieve maatregelen, de gevolgen van pannes of van het verlies van integriteit van de gegevens.
Je begeleidt de systeemingenieurs en de ontwikkelaars bij de verwezenlijking van de architectuur. Je werkt nauw samen met de Lead Architect voor de validatie van de architectuur van een specifieke ontwikkeling en bepaalt mogelijkheden tot aanpassing.
Tot slot volg je met interesse de technologische evoluties op en evalueer je hun relevantie.

Profiel

Je beschikt over een bachelor of een universitair diploma (informaticus of burgerlijk ingenieur) en hebt minimaal 5 jaar ervaring met toepassingsontwikkeling of het uitwerken van IT-infrastructuren.
Je hebt een uitstekende kennis van de volgende domeinen:
- de rol van componenten van een servicegeoriënteerde en microservices-architectuur (applicatieservers, webservices, containers)
- Java software architectuur
Kennis van volgende onderwerpen vormen een troef:
- Docker en Kubernetes/Openshift
- REST webservices
- Java EE-omgevingen
- SOAP-webservices
Op relationeel vlak kan je, dankzij je contactvaardigheid en teamgeest, je gemakkelijk in een bestaande dienst integreren en efficiënt communiceren.
Je beschikt over een methodische en analytische geest en kan autonoom werken.
Je hebt minstens een passieve kennis van de tweede landstaal.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 37 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'IT-architectuur' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.