Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 35

Volgende

Java-Graph Database Developer

Smals | Brussel | Voltijds

Staat 5 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Java-Graph Database Developer

Functieomschrijving

Als Java / Graph Database Developer ben je geïntegreerd binnen het terminologiecentrum. Dit centrum coördineert, faciliteert en stimuleert het gebruik van terminologie-standaarden in de Belgische gezondheidszorg.
Hiertoe beheer je de technische omgeving waarin terminologen met de terminologieën en classificaties kunnen werken. Meer concreet zet je workflows op, voeg je gewenste functionaliteiten toe, bied je technische ondersteuning, geef je opleidingen aan de gebruikers en formuleer je adviezen voor verbeteringen.
Je bent ook verantwoordelijk voor het implementeren van een centrale (graph) database waarbinnen de terminologieën en classificaties up-to-date gehouden worden.
Daarenboven fungeer je ook als SPOC voor de software providers van de medische elektronische applicaties in België indien er vragen of onduidelijkheden zijn. Je werkt constructief samen om mee te zoeken naar gepaste oplossingen.
(Inter)nationale ontwikkelingen opvolgen en aanbevelingen doen voor België op basis van de verkregen inzichten (bv. deelname aan werkgroepen SNOMED International, good practices uitwisselen, …) zijn ook deel van je verantwoordelijkheden.

Profiel

Je hebt een universitair of bachelordiploma (Informatica) en beschikt, bij voorkeur, over enkele jaren ervaring met het zelfstandig ontwikkelen, implementeren, integreren en uittesten van software.
Ervaring met ontologietoepassingen (ook buiten de medische sector) is een pluspunt.
Kennis van de ziekenhuissector en/of het Belgische zorglandschap is een troef.
Je hebt kennis van Graph Databases (bv. NEO4J) en visualisatie.
Je weet netwerken uit te bouwen, hebt verantwoordelijkheidszin, werkt klantgericht en bent resultaatgericht.
Je bent leergierig, hebt interesse om de nodige opleidingen te volgen over terminologie en classificaties (o.a. SNOMED CT) en bent bereid de internationale technologische ontwikkelingen inzake deze materie te volgen.
Je kan autonoom werken en beschikt over goede communicatievaardigheden. Je kan complexe materie op een eenvoudige manier overbrengen, afgestemd op specifieke doelgroepen.
Je werkt methodisch en georganiseerd en je weet prioriteiten te stellen.
Naast je moedertaal heb je ook een goede kennis van de tweede landstaal en van het Engels.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Interesse?

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 34 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.