Terug naar zoekresultaten

Java Developer

377809097

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Java Developer

Functieomschrijving

Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in de automatisatie van de Belgische loonverwerking zijn we op zoek naar programmeur. Als developer schrijf je kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke programma's. Bij de uitvoering van bijkomende programmatie ondersteun je de klanten. Projecten voor bijkomende software kunnen aan jou worden toegewezen, die je dan realiseert (eventueel bij de klant zelf). Je verzorgt de integratie van het bedrijfspakket met andere ERP-pakketten. De eigen ontwikkelde programma's ga je testen en controleren. De eigen geschreven programma's documenteer je en maakt een handleiding op met betrekking tot de projecten. Daarnaast ondersteun je de helpdeskmedewerkers bij de implementatie van de eigen ontwikkelde software en sta je verder ook in voor een goede klantensupport.

Profiel

Naast een bachelor informatica of een gelijkwaardige ervaring heb je kennis van Java, JavaScript, HTML, MySQL of Cobol. Indien je enkele niet kent, ben je wel bereid deze te leren. Naast vloeiend Nederlands heb je ook een basiskennis van het Frans. Autonoom werken en in team werken schrikken je niet af.

Aanbod

Naast een contract van onbepaalde duur met een competitief loon en extralegale voordelen wil dit bedrijf kansen creëren voor het mensen. Ze bieden gerichte opleidingen aan om je eigen professionele vaardigheden verder te ontwikkelen en te ontplooien.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.