Terug naar zoekresultaten

Java Developer

352746958

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 31 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Java Developer

Functieomschrijving

Voor een internationaal productiebedrijf gelegen in Waregem zoeken wij een Java developer. Als developer binnen dit bedrijf analyseer je de werking van de huidige systemen om daarna aanpassingen te doen waar nodig. Verder ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en/of aanpassing van applicatiecomponenten. Je voert testen uit en werkt bij waar nodig. Indien problemen zich voordoen los je deze op en bied je ondersteuning binnen je domein. Hierbij maak je gebruik van Java, OpenEdge en databases. Via een opleidingstraject, intern georganiseerd door het bedrijf, word je expert in Java. Dit samen met permanente ondersteuning die het bedrijf je biedt, krijg je talrijke ontwikkelingsmogelijkheden. Verbeteren, innoveren en oplossingsgericht denken motiveren je om aan deze job te starten.

Profiel

Je heb een IT-gerelateerde opleiding gevolgd. Naast interesse in en een brede kennis over IT, ben je gemotiveerd om aan deze uitdaging te beginnen. Ervaring met Linux/Unix, open-source databases en apache componenten zijn een pluspunt. Analyseren, nauwkeurig en systematisch te werk kunnen gaan zijn een must. Met een leergierige houding kan je zowel zelfstandig als in team goed doorwerken. Je gaat klantgericht te werk en kan vlot communiceren in zowel Nederlands als Engels.

Aanbod

Je gaat aan de slag binnen een familiebedrijf waar dynamiek, initiatief nemen en ondernemerschap centraal staat. Je werkt in een technische en innoverende omgeving samen met een dynamisch team. Interne en externe opleidingen samen met permanente ondersteuning geven je talrijke kansen om door te groeien. Je geniet van een flexibele arbeidsregeling die rekening houdt met een goede work-life balance. Dit alles wordt ondersteund door een aantrekkelijk loon en aangevuld met extralegale voordelen.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.