Terug naar zoekresultaten

Java Developer

352746958

Via AGO Jobs & HR

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Java Developer

Functieomschrijving

Voor een internationale firma gelegen in Waregem zoeken wij een Java Developer. Van functionele voorstellen onderzoek en beoordeel je de technische haalbaarheid. Verder ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en/of re-engineering van applicatie-componenten. Vanuit meerdere platformen integreer je softwarepakketten, programma's en herbruikbare objecten. Hierbij maak je gebruik van verschillende development tools, waaronder Java, OpenEdge, databases en webtechnologieën, waarbij je rekening houdt het de geldende ontwikkelstandaarden. Je staat in voor algemene development praktijken, zoals object-oriented beginselen, Agile-ontwikkeling, projectgebaseerde ontwikkeling, ... . Daarnaast voer je testen uit en werk je de ontwikkelde functionaliteiten bij waar nodig, vooraleer deze in productie te brengen. Verder help je bij de voorbereiding en uitvoering van database-aanpassingen. Bij het uitzoeken en oplossen van incidenten en problemen bied je ondersteuning binnen je domein en zoek je naar verbeteringen van de applicaties en processen.

Profiel

Vanuit een IT-gerelateerde opleiding heb je een doorgedreven kennis van Java-ontwikkeling, zoals J2SE en basic J2EE. Verder heb je ervaring met of kennis van JavaScript, jQuery, CSS en HTML. Ook ken je web development framwork, spring framework, Apache iBatis, Jetty web server, WebServices, Netbeans IDE en OSGi. Jouw ervaring of kennis gaat ook over Linux/Unix en open-source databases en apache componenten. Naast deze kennis ben je flexibel ingesteld met een klantgerichte houding. Nauwkeurig, methodisch en systematisch zijn maar een paar kenmerken die je omschrijven. Met een leergierige houding en gevoel voor autonomie gaat een sterk analytisch denkvermogen gepaard. Je kan vlot communiceren in het Nederlands en het Engels. Ben jij de teamplayer die wij zoeken?

Aanbod

Dit internationaal bedrijf met een familiaal karakter geeft jou de kans om te werken in een innovatieve, vooruitstrevende en technische omgeving waar mensen centraal staan. Je komt terecht in een dynamisch team, waar initiatief en ondernemerschap gewaardeerd wordt. Verder zijn er talrijke ontwikkelingsmogelijkheden, onder andere door permanente begeleiding en opleidingen. Daarnaast is er een flexibele arbeidsregeling met aandacht voor een goede work-lifebalance. Alles wordt ondersteund door een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Application development
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.