Terug naar zoekresultaten

Java Developer Starter

402185924

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Java Developer Starter

Functieomschrijving

Functie: In het kader van de verdere uitbouw van onze business unit ?IT-diensten' zoeken wij JAVA developers. Als Java Developer werkt u in team aan de ontwikkeling van administratieve software toepassingen. U staat als Java Developer in voor: Het produceren van code die consistent is met de standaarden van het bedrijf. // Het produceren van code volgens het agile ontwikkelingsproces. // Het ontwikkelen van testcases om de correctheid van de geproduceerde software te controleren en te behouden. // Communicatie met collega's om de consistentie en de kwaliteit van de software te garanderen.

Profiel

Profiel:

Diploma toegepaste informatica (Bachelor/Master - ICT/ICT Elektronica). // Kennis van het Java / Java EE platform. // Kennis van objectgeoriënteerd programmeren. // Kennis van de UML modelleertaal. // Kennis van database design (SQL/Oracle). // Kennis van de ORM methode (EclipseLink/Hibernate). // Kennis van de meest gebruikte webservice protocols (REST/SOAP). // Kennis van de Java GUI raamwerken (AWT, Swing, SWT, ?). // Kennis van de XML/XSD opmaaktaal. // Analytische ingesteldheid gekoppeld aan probleemoplossend vermogen. // U bent creatief, pragmatisch en een gedreven teamplayer. // Flexibel werken in een team en stressbestendig. // U heeft een goede kennis van Nederlands, Engels en Frans.

Kennis van de volgende zaken is een pluspunt: Spring raamwerk // clipse ontwikkelingsomgeving // Vaadin RIA raamwerk // Agile ontwikkelingsproces // OSGI raamwerk.

Aanbod

Het bedrijf biedt u een uitdagende werkomgeving waarin u opleiding krijgt en ervaring opdoet met diverse overheidsmateries en ontwikkeltechnieken. Ook bieden ze u een competitief loon, aangevuld met een pakket extralegale voordelen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.