Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 21

Volgende

Java Developer (locatie Hasselt)

Bij Smals

Staat 16 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Java Developer (locatie Hasselt)

Functieomschrijving

Als Java Developer voor Kind&Gezin ontwikkel en optimaliseer je informatietoepassingen die bijdragen aan gezinsondersteuning of kinderopvang. Concreet werk je mee aan de applicaties Mirage,Kariboe en Vaccinnet.
Je programmeert nieuwe technologieën of nieuwe aspecten in technologieën op basis van de functionele en technische specificaties. Tevens sta je in voor het testen van de nieuwe technologieën die geprogrammeerd worden en stel je technische documentatie op.
Verder sta je in voor het preventief en correctief onderhouden van de ICT-systemen die in productie zijn gebracht. Je volgt upgrades op en voert ze uit. Ook het (mee) opstellen van gebruikershandleidingen of het geven van trainingen voor nieuwe en/of gewijzigde systemen, applicaties en programmaties behoort tot je opdracht.
Tot slot hou je actief evoluties van ICT-toepassingen bij, volg je seminaries en wissel je voortdurend informatie uit met collega’s.

Profiel

Je beschikt over een Bachelor in informatica en hebt concrete ervaring als Java Ontwikkelaar.
Je hebt kennis van volgende technologieën: Java 7/8, Spring, JPA, Hibernate, SOAP/REST, Angular 6 / Typescript, Json, XML, Struts, JSP, en Junit.
Kennis van Maven, Jasper Reports, SQL, Oracle/PostgreSQL, GIT en Bitbucket is een pluspunt.
Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt. Tevens werk je graag in teamverband. Je hebt verantwoordelijkheidszin, stelt je klantgericht op en onderneemt concrete acties om de vooropgestelde doelen te bereiken.
Je bent iemand die initiatief neemt om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden en voorstellen te formuleren. Je benadert een probleem telkens vanuit verschillende gezichtspunten.
Je werkt vanuit het satellietkantoor te Hasselt van Kind&Gezin.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 44 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Application development
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Midden-Limburg (Hasselt - Genk)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.