Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 40

Volgende

Java Developer (Iriscare - Brussels)

Smals | Brussel | Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Java Developer (Iriscare - Brussels)

Functieomschrijving

Vanaf 1 januari 2019 wordt de uitbetaling van de kinderbijslag in België geregionaliseerd als gevolg van de 6e staatshervorming. Elke regio zal vanaf dan zijn eigen uitbetalingsinstelling krijgen die een eigen kinderbijslagsysteem zal hanteren.
In Brussel neemt de nieuwe instelling Iriscare de uitbetaling van de kinderbijslag over. Iriscare zal ook de bevoegdheden Gezondheid en Bijstand aan Personen van het RIZIV overnemen. Iriscare zal dus instaan voor drie pijlers: gezondheid, bijstand aan personen en gezinsbijslag.
De aanpassingen aan de businesstoepassingen met betrekking tot deze drie pijlers zullen geleidelijk uitgevoerd worden door de informaticadienst van Iriscare.
Voor deze dienst zoeken wij momenteel actief Java Developers.

Als Java Developer neem je tijdens een eerste fase deel aan de ontwikkelingen van de toepassingen in samenwerking met het bestaande IT-team bij Famifed. Daarna verzorg je de integratie op de nieuwe infrastructuur van Iriscare.
Op basis van functionele analyses sta je in voor de ontwikkeling, de testing en de documentatie van de nieuwe functionaliteiten van de businesstoepassingen.
Je bent verder verantwoordelijk voor het oplossen van bugs in de code en voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. Bovendien help je de bestaande toepassingen onderhouden.
Hiervoor werk je samen met architecten en analisten.
Je volgt de Scrum-methodologie en past het principe van "pair programming" toe.

Profiel

Je beschikt over een Bachelor in de informatica en hebt ervaring als Java Developer.
Je hebt ervaring met de volgende domeinen en technologieën: Domain & Test Driven Programming, Scrum-methodologie, Java 8, J2EE, JSF, Spring Core en Hibernate.
Kennis van IntellJ IDEA, PostgreSQL, JUnit, Selenium, Mockito, GIT, Maven en Jenkins is een pluspunt.
Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt. Je werkt graag in teamverband en weet je vlot te integreren in een nieuwe structuur.
Je bent creatief, hebt verantwoordelijkheidszin en neemt initiatief om kwaliteitsvolle oplossingen voor te stellen.
Tot slot heb je een passieve kennis van het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Interesse?

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.