Terug naar zoekresultaten

Java Developer (Back-end)

456773045

AGO Jobs & HR | Wommelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Java Developer (Back-end)

Functieomschrijving

Voor onze klant, gevestigd in Wommelgem, zijn wij op zoek naar een polyvalente JAVA Developer! Met 145 winkels over gans België zijn zij een van de grootste spelers binnen hun sector. Al tien jaar op een rij wint deze winkelketen de award voor beste webshop. Als deel van het IT team, zal jij samen met je medewerkers en projectleider instaan voor het onderhoud en de verdere ontwikkeling van de E-shop. Verder behoren technische analyses, het implementeren van functionele aanpassingen en het trainen en coachen van key-users tot de uitdagingen van het E-commerce departement.

Profiel

Bij voorkeur genoot je een hogere opleiding en behaalde je een Bachelor en/of Master. Heb je echter al heel wat ervaring en ben je daardoor gelijkgeschakeld, dan ben je uiteraard ook steeds meer dan welkom voor een gesprek. Verder heb je idealiter al drie jaar ervaring, een doorgedreven kennis van SAP Hybris Commerce Suite en reeds twee projecten achter de kiezen. Ook heb je reeds ervaring met de implementatie en configuratie van Hybris, heb je een zeer goede kennis van Java, Spring, REST en Agile. Ervaring met Adobe Experience Manager is een pluspunt.

Verder ben je flexibel, vind je op een innovatieve en analytische wijze oplossingen en heb je een hands-on mentaliteit.
Aanbod

Je komt terecht in een vlot en groot team met een familiale, vlakke bedrijfscultuur. Een open KMO structuur waar je steeds bij je collega's terecht kunt voor uitleg, hulp of gewoon een praatje. Bovendien is onze klant een vernieuwende en expansieve omgeving, waarin teamwerk en eigen initiatief centraal staat en je alle kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en ervaring op te doen.
Verder mag je een competitief loon verwachten, aangevuld door een aantrekkelijk en uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.


Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen IT
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen IT
Tel.: 03 213 86 50
Email: antwerpen.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.