Terug naar zoekresultaten Vorige

18 van 62

Volgende
Orbid

IT Trainees

Geef je IT carrière een boost!

Orbid | Merelbeke | Onbepaalde duur, Deeltijds of voltijds

Nog 3 dagen om te solliciteren

130 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat.
Om onze organisatie te versterken, zijn we op zoek naar 8 enthousiaste IT-trainees die zich op één jaar tijd willen ontpoppen als IT-consultants!
Of je interesses nu in IT-infrastructuur, security, Office 365, Dynamics 365, development, business analyse of andere IT-domeinen ligt: bij Orbid stippelen we een traject uit waarbij je met intensieve coaching van Orbid-experten een échte IT-consultant wordt.

IT Trainees

Functieomschrijving

 • We leiden je op tot IT-consultant én tot expert in een domein naar keuze
  Bij Orbid volg je een traject waarbij je op één jaar tijd uitgroeit tot een IT professional. Heb je interesse in een bepaald domein binnen IT? We bieden je alle kansen om het te schoppen tot absolute expert in je vak!
 • Intensieve coaching zodat je groeit in je job…
  Eén van de IT-experten van Orbid begeleidt je continu op technisch vlak en spijkert on the job je consultancy skills bij. Hij deelt zijn opgebouwde kennis, expertise en ervaring met jou. Daarnaast krijg je een carrièrecoach die samen met jou je pad binnen Orbid uitstippelt en begeleidt. Je kan altijd bij hen – en natuurlijk bij de andere collega’s - terecht met vragen.
 • … én als persoon
  Onze HR-experten zorgen voor een upgrade van je persoonlijke vaardigheden zoals efficiënt samenwerken, constructief feedback geven en communiceren. Heb je zelf interesse in een bepaalde opleiding? Bij Orbid kan je rekenen op heel wat opleidingsdagen.
 • Je staat er niet alleen voor
  Samen met jou starten er 7 andere trainees die hetzelfde traject doorlopen. Je krijgt verschillende opleidingen in groep en kan altijd bij elkaar terecht bij vragen. Bij Orbid werken we bovendien volgens duidelijke processen en met moderne tools en werkmiddelen. Kortom, alles is aanwezig om je carrière optimaal te starten!

Profiel

 • Je bent gedreven om een top IT-consultant te worden en samen met alle Orbid-collega’s bedrijven te ondersteunen in hun groei.
 • Je hebt een hoger diploma in een IT richting (professionele bachelor of ingenieursrichting) en je hebt altijd goesting om bij te leren.
 • De Orbid-waarden GROW (Goesting / Resultaatgericht / Open & Eerlijk / Werken in team) klinken je als muziek in de oren.
 • Je zet met plezier één van de volgende teambuildingactiviteiten in je agenda: bowling, yoga, slipcursus, escape room, restaurant, … in je agenda.

Aanbod

Grow with us!

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag. Of wat dacht je van FIT@Orbid, waarbij je bootcamps kan volgen

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Deeltijds of voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Training' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.