Terug naar zoekresultaten Vorige

29 van 44

Volgende

IT Support

468712032

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

IT Support

Functieomschrijving

Een internationaal bedrijf in de regio van Zeebrugge is op zoek naar een IT support medewerker. In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor het beheer van de performance en datakwaliteit. De verificatie van de data integriteit zal gebeuren via diverse tools en ook de opvolging van de service-level afspraken vallen onder jouw noemer. Ook de analyse en evaluatie van verbeteringsvoorstellen en effecten van veranderingen op de business zijn jouw responsabiliteit. Daarnaast zal je de eerstelijns support verzorgen, samen met het in kaart brengen van de end-to-end business processen. Verder rapporteer je zowel problemen als oplossingen aan de IT manager.

Profiel

Eerst en vooral ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een relevante richting of ben je gelijkwaardig door een eerdere ervaring in IT. Daarnaast heb affiniteit met Helpdesk Tools en heb je voldoende kennis van MS Office. Als taalvaardig persoon ben je in staat om zowel in het Nederlands, Frans en Engels vlot te communiceren. Kennis van Duits is een meerwaarde, maar geen must. Verder ben je een stressbestendig persoon die probleem oplossend denkt met oog op integriteit, innovatie en intensiteit.

Aanbod

Deze internationale speler geeft jou de kans om te werken in een innovatieve en technische omgeving waar veiligheid en welzijn van de werknemers centraal staat. Je komt terecht in een ?people driven' onderneming waar er opportuniteit is om zelf een carrière uit te bouwen. Een aantrekkelijk loon gebaseerd op jouw prestaties in combinatie met extralegale voordelen zorgen voor de perfect match. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.