Terug naar zoekresultaten Vorige

29 van 34

Volgende

IT Support

461536850

AGO Jobs & HR | Waregem | Interim, Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

IT Support

Functieomschrijving

Een internationaal bedrijf gelegen in Waregem kijkt uit naar een IT Support Medewerker. In deze functie zal je instaan voor het ondersteunen van de eindgebruikers. Het is jouw verantwoordelijkheid om eventuele problemen dat de gebruikers ervaren -gerelateerd aan de software- op te lossen. Op die manier garandeer je de continuïteit binnen de organisatie en lever je een snelle en gebruiksvriendelijke service doorheen het hele management systeem. Dit gebeurt door zowel de opvolging als de oplossingen voor huidige problemen te waarborgen. Eventuele terugkerende problemen breng je in kaart om te verzekeren dat interne klanten optimaal gebruik kunnen maken van de standaard set van toepassingen en tools. De IT trainingen zijn ook jouw verantwoordelijkheid; niet enkel deze bedoeld voor nieuwe medewerkers, maar ook deze om de huidige gebruikers te onderhouden zodat je op die manier hun skills inzake hardware en software kan verzekeren. Je bent in staat om jouw technische skills zo goed mogelijk over te brengen naar de eindgebruiker toe.

Profiel

Je bent in het bezit van tenminste een diploma van het secundair onderwijs, en je hebt een zeer brede kennis van computer hardware, de Windows omgeving inclusief Office en Email. Daarnaast ben je als taalvaardig persoon in staat om jou uit te drukken in het Nederlands, en heb je geen moeite om te communiceren in het Frans en Engels. Vervolgens ben je van nature een teamspeler en is het voor jou geen probleem om in teamverband te werken. Het is een pluspunt als je ervaring hebt met het installeren en onderhouden van een computer.

Aanbod

Je gaat aan de slag binnen een familiebedrijf waar dynamiek, initiatief nemen en ondernemerschap centraal staat. Je werkt in een technische en innoverende omgeving samen met een dynamisch team. Interne en externe opleidingen samen met permanente ondersteuning geven je talrijke kansen om door te groeien. Je geniet van een flexibele arbeidsregeling die rekening houdt met een goede work-life balance. Dit alles wordt ondersteund door een aantrekkelijk loon en aangevuld met extralegale voordelen.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@a
Waregem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Waregem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.