Terug naar zoekresultaten

IT Support Officer

Bij Smals

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

IT Support Officer

Functieomschrijving

Als IT Support Officer sta je in voor het operationeel houden van de interne IT-infrastructuur. Je zorgt ervoor dat de verschillende workstations en printers correct geïnstalleerd zijn.
Je doet de fysieke bekabeling van het netwerk en configureert de routing en switching.
Je beheert de beveiliging door het installeren van de firewall en het antivirussysteem en neemt de nodige security-maatregelen om intrusies van buitenaf te voorkomen. Verder maak je dat gegevens worden beveiligd en zorg je voor regelmatige back-ups.
Je kent de toegangsrechten voor gebruikers tot het netwerk toe.
Je zorgt voor de nodige documentatie en staat in voor het opstellen van procedures.

Profiel

Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs of Bachelor behaald en beschikt over een eerste professionele ervaring in een gelijkaardige functie.
Je hebt een algemene kennis van de volgende domeinen: Microsoft Servers, Active Directory, pc’s, printers, VOIP, netwerken en MS Office.
Je beschikt over een gezonde logica en gaat nauwgezet tewerk om zo snel mogelijk tot een oplossing voor diverse problemen te komen.
Je hebt zin voor initiatief en schrikt er niet van terug om je de kennis over nieuwe technieken en technologieën toe te eigenen.
Tot slot heb je een goede kennis van het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Smals

Alle jobs Helpdesk & support

Populaire jobs in Helpdesk & support:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.