Terug naar zoekresultaten

IT Support Medewerker (L1/L2)

441482439

AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

IT Support Medewerker (L1/L2)

Functieomschrijving

Onze klant bestaat reeds sinds 1994 en kan zich aldus beroepen op heel wat jaren ervaring op het vlak van ICT-ondersteuning en -begeleiding. Alle activiteiten worden gecoördineerd vanuit de centrale zetel in Buggenhout. De technische ploeg opereert voornamelijk vanuit het kantoor in Sint-Niklaas. Het aanbod van diensten weerspiegelt duidelijk de verscheidenheid aan behoeften binnen de Belgische IT-markt. Onze klant wordt gekenmerkt door hun flexibiliteit, creativiteit en gedreven manier van handelen. En dit steeds gesteund door mensen met het juiste niveau van kennis en kwaliteit. De IT-wereld is constant in beweging en dit aan een hoge snelheid. Onze klant is er zich heel goed van bewust dat haar diensten sterk afhankelijk zijn van de individuele kennis en vaardigheden van haar medewerkers. Het is hun kerntaak om het kennisniveau van de medewerkers constant op peil te houden en om bekwame mensen met potentieel aan te trekken. Ze zijn actief in diverse sectoren: Bankwezen - Verzekeringswezen - Elektro - ICT - Voeding - Petrochemie - Automotive - Nutsvoorzieningen - Luchtvaart - Tele- en Datacommunicatie - Sportfederaties - Overheid In hun groei zijn ze momenteel op zoek naar IT support medewerkers, zowel first als second line, voor uiteenlopende projecten. Als consultant ga je aan de slag bij één van de klanten en lever je eerstelijns of tweedelijns ondersteuning. Je staat mee in voor de dagelijkse IT support. Met behulp van een ticketsysteem zorg je er voor dat IT issues opgelost geraken. Je wordt hierbij geholpen door je IT collega's en consultants.

Profiel

Bij voorkeur ben je in het bezit van een Bachelor Toegepaste Informatica of gelijkwaardig door relevante werkervaring.
IT is helemaal jouw ding en je bent leergierig om je kennis hierin up-to-date te houden.
Je bent sterk analytisch en gedreven om oplossingen te zoeken. Hindernissen ga je niet uit de weg! Je houdt het hoofd koel.
Je bent een klantgerichte teamplayer die met de collega's mooie resultaten wil neerzetten. Je kunt een complex IT probleem eenvoudig toelichten aan een interne klant.

Je biedt eerstelijns en/of tweedelijns ondersteuning aan collega's met ICT-technische problemen en bent een expert in troubleshooting. Je staat in voor het beheer van het ticketsysteem en valideert of de info van de tickets volledig is. Je verzorgt het initiële (telefonisch) contact en je lost de incidenten zorgvuldig en efficiënt op.
Je voert operationele taken uit zoals het gebruiksklaar maken van computers, het uitvoeren van installaties en het oplossen van minder complexe problemen. Je vult het ticketsysteem zorgvuldig en nauwkeurig aan, zodat collega's steeds kunnen verder bouwen op jouw eerder uitgevoerde werk. Je brengt steeds weerkerende problemen in kaart en zoekt naar oplossingen

Daarnaast beschik je over een basiskennis van hard -en software en van Active DIrectory. Verder beheers je MS Office en kan je je weg vinden in een Windows omgeving. Een goede kennis van Nederlands en Engels is een must. Een goede kennis van het Frans is zeker een pluspunt!

Aanbod

Een marktconform salaris aangevuld met extra-legale voordelen zoals een wagen en tankkaart.
De mogelijkheid om als consultant veel bij te leren bij de diverse klanten.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.