Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 8

Volgende
Brabantia

IT Support Engineer m/v (40 uur)

Brabantia | Pelt | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

GA JIJ ONS VERRASSEN ALS IT SUPPORT ENGINEER
Met ongeveer 1000 ‘Brabantianen’ zorgen we voor de (wereldwijde) productie, marketing, verkoop en distributie van onze “Designed for Living” producten. In de ondersteuning van al deze processen is een steeds belangrijkere taak weggelegd voor IT, 20 man sterk IT team met uiteenlopende specialismen, gaande van support engineers over netwerk specialisten en software engineers tot business analisten.

Is IT service verlening jouw passie, ben je verrassend en vernieuwend, altijd op zoek naar verbeteringen voor de algemene serviceverlening en technische functionaliteiten en nu op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder want in dat geval hebben wij een interessant aanbod. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een toptalent; iemand die graag het verschil maakt.
 

IT Support Engineer m/v (40 uur)

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Je bent bovenal het eerste aanspreekpunt voor de Brabantia medewerkers. Je communiceert met eindgebruikers, verzorgt eerste en tweedelijns support en werkt daarbij nauw samen met je collega’s binnen IT en de business. Je luistert geduldig naar vragen en klachten van eindgebruikers. Je ben oprecht geïnteresseerd en vraagt bij een probleem door tot je de werkelijke oorzaak in kaart hebt gebracht. Je maakt het tot jouw probleem en zorgt voor een oplossing. Je weet wat je kunt en hoe ver je kunt gaan en ook wanneer je andere expertises in moet schakelen. Je denkt actief mee over verbeteringen in het applicatielandschap om daarmee de gebruikers beter van dienst te zijn.

Profiel

Wat heeft Brabantia je te bieden?
Een interessante technische omgeving die constant in beweging is en actief wordt verbeterd.
Een afwisselende job vanuit ons hoofdkantoor in Valkenswaard, met een goede werksfeer en collega’s uit uiteenlopende disciplines. Het leuke aan je job is dat je ook regelmatig de grens over mag naar het Belgische Overpelt, waar niet alleen onze grootste productiesite gevestigd is, maar ook ons wereldwijde distributiecentrum.
Daarnaast zit je op dé ideale positie om het hele bedrijf, de mensen ende processen te leren kennen en om je kennis van IT én andere disciplines te verbreden. Een inspirerende omgeving, waar je je energie en je ideeën kwijt kunt en volop kansen krijgt om te leren. Waar de professionaliteit van een multinational samenkomt met de charme en het ondernemerschap van een familiebedrijf.
 

Aanbod

Wie ben jij?
Je hebt een opleiding op bachelorniveau (of gelijkwaardig door ervaring) en hebt een sterke affiniteit met IT. Door jouw brede kennis doorgrond je onze technische keten en processen snel. Je bent communicatief vaardig en kunt zowel in het Nederlands als in het Engels uit de voeten. Belangrijk, want je staat collega’s uit de hele wereld te woord.

Ervaring in customer support is een plus, maar minstens zo belangrijk voor ons zijn geduld en creativiteit. Je bent een echte teamplayer, kijkt verder dan je neus lang is en durft kritische vragen te stellen. Je bent nieuwsgierig, zoekt constant naar vernieuwing of verbetering en je bent alert op de mogelijkheden. Je beschouwt een fout als een kans om het beter te doen, staat optimistisch in het leven en houdt van een grapje. En boven op dit alles hebt je ‘iets’ wat wij nog niet hebben …
 

Interesse?

Kom je bij ons team?
Is dit de baan voor jou? Stuur dan je motivatie en CV naar hrm@brabantia.com. Wil je eerst meer informatie, bel dan met Remco Janssen op 0031 40-2282222. Op www.brabantia.com vind je alles over Brabantia als bedrijf en over ons interessante werkgebied.
Lommel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Lommel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.