Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 12

Volgende
Colruyt Group

IT Rollout Coördinator

IT Rollout Coördinator

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

IT Rollout Coördinator

Functieomschrijving

Als IT rollout coördinator geef je mee vorm aan de basis van de IT-infrastructuur van Colruyt Group. Je verzorgt de projectplanning van de operationele IT-diensten en controleert de kwaliteit van hun opgeleverde IT-systemen. Zo laat je het werk van meer dan 29.000 collega’s vlot verlopen.

Je werkt als IT rollout coördinator bij de afdeling Business Processes & Systems. Deze dienst staat in voor de pre-installatie, de installatie, de configuratie en het operationeel houden van een brede waaier aan IT-technieken. Daartoe horen onder andere Linux- en Windows-servers, printers, barcodelezers, PDA’s, pc-gestuurde toepassingen en netwerkcomponenten (LAN, WAN, routers, WIFI …).

Na een inlooptraject waarin je de functie van fieldservice engineer leert kennen, neem je de rol van IT rollout coördinator op jou. In deze rol zorg je binnen onze operationele IT-diensten dat de projecten en rollouts kwaliteitsvol en kostenefficiënt zijn, maar ook tijdig geïmplementeerd worden.

Aan afwisseling geen gebrek bij Colruyt Group, en al zeker niet als IT rollout coördinator. Je staat in voor de projectplanning van de operationele IT-diensten en begeleidt verschillende projecten van a tot z. Het kan bijvoorbeeld gaan om de vervanging van verouderde hardware of de uitrol van nieuwe software, maar ook het volledig organiseren van de IT-inrichting van een nieuwe winkel of een nieuw distributiecentrum.

Tijdens projecten fungeer je als centraal aanspreekpunt voor de operationele IT-diensten en communiceer je duidelijk over hun diensten.

Je werkt in Halle en maakt regelmatig verplaatsingen naar de winkels.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een bachelordiploma binnen een relevante richting of bent gelijkwaardig in ervaring. Idealiter heb je enige ervaring met planning en coördinatie.
 • Gestructureerd werken – Je bent organisatorisch sterk en resultaatgericht. Je gaat probleemoplossend te werk en je hebt aandacht voor eenvoud en efficiëntie.
 • Communicatief – Je kan goed omgaan met opdrachtgevers, bent assertief genoeg om met IT-experten te overleggen en hebt hiervoor ook de nodige technische kennis. Binnen je team stel je je sociaal en open van geest op.
 • Klantgericht – Je hebt voeling met de impact die een wijziging heeft voor je (interne) klant en denkt oplossingsgericht.
 • Zelfstandig – Je bent proactief en denkt zelf mee over de IT-infrastructuur van Colruyt Group. Je kan autonoom werken en neemt vlot beslissingen binnen de gegeven richtlijnen.
 • Flexibiliteit – Je bent flexibel in je werkschema maar ook naar context toe. Ook binnen een veranderende omgeving hou jij het hoofd koel.
 • Talenkennis – Je spreekt Nederlands, Frans en Engels. Zo communiceer je vlot met al je collega’s en zowel interne, als externe partners.
 

Aanbod

 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, winstdeelname en maaltijdcheques.
 • Veel afwisseling – Je werkt binnen Colruyt Group samen met tal van experts met wie je een breed netwerk kan uitbouwen. 
 • Stimulerende werkomgeving – Bij Colruyt Group werken meer dan 29.000 mensen. En toch zijn we geen nummers. Jij krijgt hier de ruimte om te zijn wie je bent, en de vrijheid om initiatief te nemen.
 • Permanente leermogelijkheden – Je leert veel bij on the job en je krijgt de kans om een breed scala aan opleidingen (voor persoonlijke en professionele ontwikkeling) te volgen. Op termijn zijn er ook doorgroeimogelijkheden op maat van jouw talenten.

Interesse?

Liesbeth Geboers-Selectieverantwoordelijke
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 43 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.