Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 11

Volgende

IT Project Leader Infrastructure

356908927

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

IT Project Leader Infrastructure

Functieomschrijving

Voor een internationale speler gelegen in Waregem zijn we op zoek naar een IT Project Leader Infrastructure. Als IT Project Leader Infrastructure neem je de verantwoordelijkheid op voor het managen en implementeren van IT projecten. Dit met als doel om technische oplossingen te ontwikkelen en organisatieprocessen te verbeteren binnen het domein van Infrastructure. Daarnaast tracht je een overzicht te krijgen over de noden en behoeften van projecten die bereikt moeten worden. Hiervoor bepaal je onder andere de mogelijke kosten, de duur van een project, de mogelijke knelpunten enzovoort. Als projectleider zorg je ervoor dat de nodige bronnen op tijd aanwezig zijn, een project goed opgevolgd wordt en op tijd gecommuniceerd wordt met de diverse partijen. Hiernaast motiveer je en coach je uw teamgenoten en creëer je een positieve sfeer binnen het team.

Profiel

Voor deze functie beschik je over een bachelor- of masterdiploma in ICT of business economics. Daarnaast beschik je over minstens twee jaar ervaring als leidinggevende binnen een ICT-omgeving en heb je een basiskennis van software-ontwikkeling. Kennis van bedrijfsprocessen vormt hiernaast ook een pluspunt. Vervolgens beschik je over enige flexibiliteit, stressbestendigheid, administratieve nauwkeurigheid en sterke communicatieve vaardigheden. Een motiverende en coachende leidersrol typeert je als leider. Daarnaast redeneer je analytisch en probleem-oplossend, en heb je oog voor planning. Tot slot heb je geen schrik om korte werkgerelateerde trips te maken naar het buitenland.

Aanbod

We bieden je een mooie functie aan binnen een internationale, familiale, technische, innovatieve en progressieve omgeving waarbij het bedrijf sterk focust op de persoonlijke ontwikkeling en groei van haar medewerkers. Als IT Project Leader Infrastructure maak je deel uit van een dynamisch team waarin ondernemerschap en het nemen van initiatief sterk gewaardeerd wordt. Bijgevolg biedt het bedrijf haar medewerkers een goede balans tussen werk en privé. Tot slot kan je genieten van een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ...).

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.