Terug naar zoekresultaten

IT PROGRAMMEUR

BENELUX

Bij COMPAGNIE DES ALPES

Staat 14 dagen op Jobat.be

Compagnie des Alpes is Europees leider in recreatie en baat de grootste Franse ski-oorden en pretparken in Europa uit. Vandaag de dag exploiteert ze op Europees vlak een unieke know-how en biedt ze tevens consultancy aan bij de implementatie van nieuwe recreatieve projecten. De verschillende parken en skigebieden verwelkomen samen jaarlijks meer dan 22 miljoen bezoekers. In België en Nederland zijn er 3 sites: Bellewaerde te Ieper, Walibi Belgium en Aqualibi in Waver en Walibi Holland in Biddinghuizen. Op vandaag hebben wij een vacature voor een:

IT PROGRAMMEUR

Functieomschrijving

U staat in voor het programmeren van nieuwe software en interfaces en het optimaliseren en aanpassen van bestaande tools en systemen naar de locale behoeftes van de verschillende parken in België en Nederland. U zal zich voornamelijk toeleggen op het ticketing systeem waarvoor u IT-administrator bent en zal daarnaast ook andere IT-projecten opvolgen (vb. HR rapportagesysteem, etc.). U rapporteert aan de Financieel & Administratief Directeur België- Nederland en aan de IT-directie van de hoofdzetel in Parijs.

Profiel

U heeft een aansluitend IT-gerelateerd Bachelor of Masterdiploma en minimum 4 jaar professionele programmeerervaring. U hebt kennis van Microsoft, MSSQL/MySQL, SSIS/SSAS/ SSRS, C, reporting tools, MCSE/MCSA, Scripting and SQL, HTML/ XML/Talented Development en API Development. U bent proactief en flexibel ingesteld (cf. weekendbijstand). Verder bent u communicatief en vlot drietalig Engels, Frans, Nederlands. U bent bereid op regelmatige basis te reizen naar de verschillende sites in België en Nederland en naar de hoofdzetel in Parijs.

Aanbod

Wij bieden een boeiende en veelzijdige IT-functie binnen een unieke sector. U komt terecht in een stabiele Europese groep waarbinnen u transversaal opereert. U mag rekenen op een contract van onbepaalde duur met aantrekkelijk salarispakket inclusief bedrijfswagen.
Buitenland

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Webdevelopment, Application development' jobs in Buitenland meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.