Terug naar zoekresultaten Vorige

29 van 45

Volgende

IT professional

450456563

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 52 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

IT professional

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in Veurne zijn wij op zoek naar een gedreven IT professional. Met deze functie sta je in voor de installatie en het onderhoud van IT-infrastructuren bij de klanten. Ook bied je remote en onsite support. Vanop afstand stel je hardwareproblemen vast en bepaal je zo vlot wat zal moeten ondernomen worden om dit te verhelpen. De gebruikers begeleid je stapsgewijs bij het oplossen van de problemen, indien nodig neem je de controle over van het systeem. De servers, netwerkapparatuur en werkposten worden voorbereid en klaargezet in het labo van het bedrijf om daarna dan te installeren bij de klanten. Herstellingen voer je uit in het labo of bij de klanten zelf. Je vervangt tevens defecte componenten of stukken.

Profiel

Enerzijds heb je een IT-gerelateerde bachelor- of masteropleiding gevolgd en anderzijds heb je al een paar jaar ervaring met het installeren en onderhouden van computer- en servernetwerken. Computer- en servernetwerken, TCP/IP en netwerkbeveiliging zijn jou niet onbekend. Daarnaast kan je hardware- en softwareproblemen vanop een afstand diagnosticeren. Je hebt een goede kennis van de Windows Servers (2008 - 2012 - 2016), Windows 7/8/10 en de Office-pakketten. Kennis van Veeam Back-up&Replication, Powershell en de Office 356 cloudtoepassingen zijn pluspunten. Ook ervaring met Zyxel-apparatuur, Exchange- en SQL-servers zijn extra troeven.

Aanbod

Dit jong en dynamisch bedrijf met een team van toffe collega's bieden een marktconforme verloning met een aantal extralegale voordelen, zoals een bestelwagen, laptop en GSM met abonnement. Daarnaast krijg je de kans om jezelf verder te ontplooien.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.