Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 19

Volgende

IT INFRASTRUCTURE MANAGER

Voor een Belgische onderneming met hoofdzetel in Gent is Hays IT op zoek naar een IT infrastructure manager.

* 3 tot 5 jaar ervaring als teamverantwoordelijke
* centrum Gent
* sterke communicatievaardigheden

Via Hays Gent

Staat 18 dagen op Jobat.be

Als IT infrastructure manager ben je verantwoordelijk voor IT-operations, IT-infrastructuur en het IT-budget. Meer concreet betekent dit dat je verantwoordelijk bent voor het leiden van het team dat instaat voor het operationeel beheer van de IT-infrastructuur, zowel in de administratieve hoofdzetel, datacenters als commerciële vestigingen. Verder sta je in voor de coaching en opvolging van projecten binnen de IT-infrastructuur. Samen bouw je met je team aan de toekomstige architectuur van de ganse IT-omgeving. Hierbij sta je ook in voor het opstellen en opvolgen van het IT-budget. Je hebt hierbij de bevoegdheid om het team te managen op het vlak van uitwerken, communiceren en bereiken van de teamobjectieven. Je stemt intern af over alle aangevraagde projecten en veranderingen en bent verantwoordelijk voor een goede organisatie van alle teamactiviteiten, inclusief een efficiënte planning en follow-up. Binnen deze functie ben je ook verantwoordelijk voor een strikte opvolging van de resourcescapaciteit t.o.v. de resourceaanvragen gericht aan je team. Als people manager ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van de geschikte teamleden en voor de monitoring van hun prestaties, evaluaties en carrièreplanning. Als laatste leg je ook de contacten met leveranciers en partners.

IT INFRASTRUCTURE MANAGER

FunctieomschrijvingVoor deze vacature zijn we op zoek naar kandidaten met 3 tot 5 jaar ervaring in een gelijkaardige positie. Je houdt ervan om mensen te coachen en dit vanuit een technische achtergrond. Je neemt ownership over de toegewezen verantwoordelijkheden en bent een echte teamplayer.Profiel

Onze klant biedt jou, naast een uitdagende job binnen een stabiel bedrijf in volle expansie, de mogelijkheid om projecten uit te werken binnen een moderne IT-omgeving. Je kan rekenen op de gepaste opleidingen gedurende de ganse loopbaan. Dit alles wordt aangevuld met een competitief salarispakket.


Aanbod

Interesse? Solliciteer online!

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 42 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management, Netwerk, ICT security' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.