Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 20

Volgende

IT HELPDESK AGENT

* Regio Merksem
* Shiften (ochtendshift is vanaf 6u/ avondshift is tot 23u)
* Nederlands + Frans

Via Hays

Staat 20 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een vooraanstaande speler binnen de IT dienstverlenende sector, zijn wij op zoek naar een IT Helpdesk Agent omwille van de sterke groei van het bedrijf.

IT HELPDESK AGENT

Functieomschrijving

Als IT Helpdesk Agent ben je verantwoordelijk voor de 1e- en 2elijnsondersteuning van de klanten verspreid over heel België. Zowel telefonisch als via e-mail zal je hen ondersteunen. Hierbij zorg je voor de afhandeling van ICT-vragen en -problemen die op een kwaliteitsvolle en klantgerichte wijze verlopen. Je komt terecht in een IT helpdesk team van 10 personen en je rapporteert aan de Team Lead.

Profiel

Om als IT Application Support engineer aan de slag te kunnen gaan, heb je reeds enkele jaren ervaring in de IT support. Daarnaast beschik je over de nodige kennis van hardware, netwerkarchitectuur, Office, Windows, ERP, databases, Switches, basis Cisco ervaring, Team Viewer, … Tevens werk je nauwkeurig, resultaatgericht en ben je in staat om problemen zelfstandig op te lossen en te zoeken naar continue verbetering. Hierbij ga je proactief te werk om ICT-problemen tijdig te voorkomen. Je beheerst vlot de Nederlandse en de Franse taal. Ten slotte ben je bereid in shiften te werken (nachtshift OF vroege/dag/late).

Aanbod

Onze klant biedt je een boeiende, verantwoordelijke job aan in een groeiende en dynamische organisatie. Daarnaast ontvang je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, laptop, gsm + abonnement, …). Ook investeert men veel in opleidingen, incentives, bonussen …

Interesse om aan de slag te gaan als IT Helpdesk Agent? Solliciteer dan via Hays IT Antwerpen! Julie Govaerts

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.