Terug naar zoekresultaten

IT-coördinator

459366172

AGO Jobs & HR | Afsnee | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 24 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

IT-coördinator

Functieomschrijving

Voor onze klant, een internationale speler gelegen tussen Gent en Oudenaarde, zijn we op zoek naar een opvolger voor de IT-manager die met pensioen gaat. Hierbij word je eerst opgeleid door de IT-manager om zijn opvolging te garanderen. Eind 2019 krijg je de volledige verantwoordelijkheid voor de gehele IT-omgeving van de Belgische afdeling. Als IT-coördinator zullen jouw taken voornamelijk bestaan uit: - Het continu verbeteren van zakelijke applicties ( M3, Business Intelligence en ondersteunende toepassingen). - Het ontwikkelen, onderhouden en documenteren van applicaties van de lokale productie-eenheid, op dit moment voornamelijk in AS400. - Je bent de contactpersoon voor de IT-infrastructuur (servers, werkstations, netwerken, telefonie). - Je bent het eerste aanspreekpunt (first line support) voor gebruikers en hun vragen, waarbij problemen worden opgespoord en je oplossingen creëert. - Indien nodig kan je beroep doen op support binnen de overkoepende groep.

Profiel

- Je behaalde een bachelor in informatica of je hebt een gelijkwaardige ervaring. - Je hebt een brede interesse in IT. - Je hebt een eerste ervaring met ERP, bij voorkeur in een productieomgeving. - Ervaring met AS / 400 en ontwikkeling RPGLE is een groot pluspunt, net zoals elke ervaring met infrastructuuromgevingen. - Kennis van VB is een plus. - Je hebt inzicht in relationele databases. BI-kennis is hierbij een meerwaarde. - Verder ben je een communicatieve en assertieve teamplayer die voldoende matuur is. - Je hebt goede organisatorische, analytische en probleemoplossende vaardigheden. - Je bent in staat om op verschillende niveaus te werken, van management tot eindgebruiker. - Bovendien heb je een grondige kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een voordeel.

Aanbod

- Je ontvangt een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen. - Gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent IT
Poortakkestraat 57
9051 Gent IT
Tel.: 09 277 04 57
Email: gent.it@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.