Terug naar zoekresultaten

IT Business Analyst

323308218

Via AGO Jobs & HR

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

IT Business Analyst

Functieomschrijving

Om een duurzaam bedrijf in Geluwe te versterken, zijn wij op zoek naar een Business Analyst. Met deze functie sla je de brug tussen business en ICT om een continue verbetering te bewerkstelligen. Als business analyst ben je verantwoordelijk voor de behoefte-analyses van de gebruikers en het inwinnen van alle elementen die noodzakelijk zijn voor een functionele beschrijving. Daarnaast breng je de noden van de business in kaart en vertaal je die naar ICT-oplossingen. Naast het in kaart brengen van de behoeftes, sta je ook in voor het analyseren van de impact van aangevraagde veranderingen/upgrades. Deze analyses hebben als doel om het verdere verloop te vereenvoudigen en te garanderen dat alle processen op elkaar afgestemd blijven. Je gaat hiervoor nauw samenwerken met de programmeurs, architecten en het project-team.

Profiel

Voor deze functie is men op zoek naar een master economie of informatica. Een bachelor met ervaring als (proces) analyst is ook zeker welkom. Een extra troef is als je ervaring hebt als business of functioneel analyst. Ervaring met het implementeren adhv AX of SAP is een voordeel. Naast Nederlands kan je je ook vlot uitdrukken in het Frans en het Engels. Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen, aangezien je je soms naar een andere vestiging moet verplaatsen.
Je kan een klantgerichte houding combineren met resultaatgericht denken. Positiviteit, zin voor initiatief en stressbestendigheid zijn nog enkele kernwoorden die jou beschrijven.

Aanbod

Dit bedrijf biedt jou een eerlijke, marktconforme verloning in een stabiel bedrijf, waar je kan bijdragen aan een duurzaam milieu en een betere toekomst voor iedereen. Enthousiasme en teamspirit kunnen dit bedrijf ook wel omschrijven.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.