Terug naar zoekresultaten

1 van 16

Volgende
Meat&More

IT Business analist

Meat&More | Aalter | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 6 dagen op Jobat.be

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratieve diensten zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon'Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1.200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.

IT Business analist

In jouw functie kom je in aanraking met een gezonde mix van eigen ontwikkelingen en marktleidende technologieën om onze productieketen en onze meer dan 170 verkooppunten optimaal te ondersteunen. Je zal deel uitmaken van een twintigkoppig team, waarvan de helft verantwoordelijk is voor de analyse, ontwikkeling en integratie van onze softwarepakketten.

 

We rekenen op jou voor onder andere volgende opdrachten:

 • Je analyseert de behoeften van onze business partners en helpt de scope en prioriteiten vast te leggen.
 • Je definieert de verwachtingen van de business voor de ontwikkeling van IT-middelen. Je definieert de vereisten, bedenkt mogelijke oplossingen en kiest uiteindelijk voor de meest geschikte oplossing.
 • Samen met je collega's ga je op zoek naar de verschillende opties met oog op de continue verbetering van de bedrijfsprocessen.
 • Je onderzoekt de impact van de verschillende opties, brengt de risico’s in kaart en beslist wat de beste oplossing is.
 • Je objectiveert de kosten en op basis van de prioriteiten van Meat&More beslis je of een project al dan niet wordt voortgezet.
 • Je valideert de gedetailleerde analyse die IT heeft gemaakt. Zo kijk je na of de voorgestelde oplossing perfect aan de vooropgestelde vereisten beantwoordt.
 • Je ondersteunt de business bij de acceptatietesten van de software om de goede werking van de software na te gaan voordat hij algemeen in gebruik wordt genomen.
 • Je helpt en ondersteunt de business zodat zij de tools optimaal gebruiken en helpt hen met de opleiding om het gebruik van die tools onder de knie te krijgen.
 • Je ondersteunt de uitwerking van oplossingen, volgt deze op en demonstreert de resultaten regelmatig.
 • Je bouwt mee aan een applicatielandschap dat gewapend is voor de toekomst.
 • Je onderhoudt een goede relatie met alle stakeholders binnen jouw projecten.

 • Je bent gefascineerd door de verschillende facetten van een retail supply chain, van een complexe productieomgeving, door marketing, retail, HR, … en je weet steeds de link te leggen naar IT.
 • Jouw zin tot samenwerking, vlotte communicatiestijl, affiniteit met IT en een conceptueel denkvermogen zijn cruciaal. Ervaring in de voedingssector en/of retail is een bonus.
 • Met een masterdiploma of een professionele bachelor in een IT-gerichte, wetenschappelijke of economische richting ben je vast en zeker voldoende gewapend om ons team te versterken.

Een boeiende voltijdse functie van onbepaalde duur in een bloeiend voedingsbedrijf dat investeert in talent. Als winnaar van de nationale Talent Mobility Award gaan we er als bedrijf prat op, echt geïnteresseerd te zijn in onze medewerkers. Een gezond evenwicht tussen je werk- en privéleven met ruimte voor doorgroei en professionele ontwikkeling. Respect, passie, open communicatie en teamgeest zijn evidente waarden, maar we willen het verschil maken met onze kernwaarden productieve gedienstigheid, discipline en teamwork.
 

Is dit een job op jouw maat?

Overtuig ons van jouw talent en solliciteer op meatandmore.be/jobs.

Interesse?

Is dit een job op jouw maat?

Overtuig ons van jouw talent en solliciteer op meatandmore.be/jobs.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Meat&More?

Volg dit bedrijf

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.


Om al dat talent te (h)erkennen en te begeleiden, ondernemen we gericht stappen. We maken onze afdelingshoofden tot coaches en laten productiemedewerkers ‘vlinderen’: tijdelijk fladderen naar buurfuncties. Zo belandt iedere medewerker op de juiste plek
Die talentgerichte aanpak werd in 2016 bekroond met de ‘Talent Mobility Award’, een prijs voor Belgische organisaties die inzetten op de wendbaarheid van talent. Onze verantwoordelijke Mens & Organisatie, Mieke, vat het uitstekend samen: “Meer dan een werkplaats willen we een thuis zijn, één grote familie. We willen bouwen op mensen en inzetten op talent. Ons streefdoel? Dat elke medewerker belandt in de functie die hem/haar op het lijf is geschreven."

Meat&More

Groendreef 10, 9880 Aalter

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.