Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 11

Volgende
Belfius Bank & Verzekeringen

IT Auditor junior & senior

Bij Belfius Bank & Verzekeringen

Staat 10 dagen op Jobat.be

Belfius is de enige 100 % Belgische bank-verzekeraar. Zijn klantenbestand omvat 3,5 miljoen particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's. Belfius is marktleider in de public & social sector en maakt een significante ontwikkeling door in het segment van de ondernemingen. Belfius speelt een vooraanstaande rol in de Belgische economie via diverse kanalen en merknamen dankzij een gecombineerd aanbod van bankproducten en levens- en niet-levensverzekeringen.

Als warme bank-verzekeraar wil Belfius ook de motor zijn van de samenleving en streeft het naar een hoge klantentevredenheid. De medewerkers van Belfius dragen actief bij tot die ambities. Daarom zet Belfius volop in op geëngageerde medewerkers, medewerkers die graag een extra inspanning doen, zich betrokken voelen bij de organisatie en mee de kar willen trekken.

IT Auditor junior & senior

Functieomschrijving

Het team van de Interne Audit van Belfius is op zoek naar auditors met belangstelling voor het IT-domein of die ter zake al ervaring hebben en in staat zijn hun praktische IT-kennis en hun gezond verstand aan te wenden om audits uit te voeren in diverse bankdomeinen.

Bent u geboeid door robotica en door blockchain? Ga de uitdaging aan en draag bij tot de uitwerking van de nieuwe auditbenadering van deze onderwerpen bij de bank!

Als IT-auditor zorgt u voor de uitvoering van audits van A tot Z op basis van de geïdentificeerde risico's, de communicatie van de conclusies en de aanbevelingen, alsook voor de follow-up van de implementatie van die laatste. Naast de uitvoering van opdrachten, zorgt u voor de ondersteuning van een auditteam en bent u verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uiteindelijke auditverslagen.

U bent actief in domeinen die betrekking kunnen hebben op het beheer van identiteiten en toegangen, de werking van de datacenters, de IT-activiteit en de toepassingssystemen en operationele processen.

U bereidt verslagen voor en geeft uiteenzettingen aan het senior management. U staat in interactie met de medewerkers op alle niveaus van de organisatie om informatie in te zamelen en te communiceren.

U ontwikkelt een globaal inzicht of een globale kijk op de IT-processen en om complexe operationele processen en u identificeert alle risico's.

In uw hoedanigheid van Senior Auditor staat u eveneens de IT Audit Domain Manager bij in het kader van activiteiten zoals de globale risk reporting, de follow-up van het IT-domein en de grote lopende projecten enz.

Als junior biedt Belfius u een structurele begeleiding in uw evolutie in de afdeling, onder meer door het behalen van certificeringen en het volgen van gespecialiseerde opleidingen.

Profiel

 • master in de informatica, beheerswetenschappen, wetenschappen enz. of gelijkwaardig door ervaring;
 • voor de senior-profielen: relevante ervaring in IT-audit of in IT-metiers;
 • goede kennis van IT-governance en IT-processen en van frameworks zoals COBIT, ITIL;
 • belangstelling voor opkomende financiële producten en diensten, digitale technologie en de digitale omgeving;
 • analytisch vermogen en een globaal inzicht, intellectuele nieuwsgierigheid, actieve luisterbereidheid, teamgeest;
 • uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;
 • een relevante certificering (bv. CISA, CISSP, CISM) is een grote troef of een na te streven doel;
 • beheersing van het Nederlands en het Frans, een goede kennis van de tweede landstaal en een goede kennis van het Engels om de verslagen op te stellen.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Audit' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.