Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 30

Volgende

IT ANALYST - LOGISTIEKE SECTOR

* IT-generalist - kennis van expeditie / logistieke / supply chain / maritieme sector
* hartje Antwerpen
* analytisch

Via Hays

Staat 8 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een vooraanstaande speler binnen de maritieme sector, zijn wij op zoek naar een Analyst met technische achtergrond.

IT ANALYST - LOGISTIEKE SECTOR

Functieomschrijving

Als Analyst krijg je bij dit groeiend bedrijf een brede waaier aan verantwoordelijkheden. Je komt terecht in een bedrijf in verandering, wat inhoudt dat er veel aan change management gedaan wordt. Je analyseert en documenteert de behoeftes van zowel interne als externe klanten. Samen met de externe IT-partners neem je deel aan het ontwerp, de implementatie en de validatie. Je begeleidt de klanten bij de ingebruikname van nieuwe toepassingen. Je staat in voor de goede werking van de belangrijkste IT-toepassingen en -systemen, met name het ERP- en CRM-systeem. Een zeer belangrijk aspect bestaat uit het continu signaleren van technische problemen en het ontwikkelen van degelijke, zorgvuldig uitgedachte oplossingen. Aangezien het effectieve (technische) systeembeheer minder en minder aan bod komt omwille van het hele Cloudgebeuren zoeken wij iemand die analytisch ingesteld is, maar toch nog graag hands-on bezig is. Daarnaast neem je taken op je zoals: user support, configuratie en onderhoud van applicaties en systemen, IMACD van de desktopomgeving, EDA integraties, …

Profiel

Je bent eerder een generalist dan een specialist en je sterkte ligt meer in analyses dan het pure technische werk. Wel heb je de nodige ervaring in het implementeren/configureren van systemen en heb je kennis van expeditie / logistieke / supply chain / maritieme sector. Je hebt een goede basiskennis van IT: Microsoft Desktop en Server, Active Directory, O365, Netwerken, ... Je bent in aanraking gekomen met EDI of applicatie-integratie met externe systemen. Ervaring met ERP-toepassingen in de logistieke sector, maritieme sector of expeditie is een plus. Tevens werk je nauwkeurig, resultaatgericht en ben je in staat om te zoeken naar continue verbetering. Je beheerst zeer goed de Nederlandse taal; beheersing van het Frans is een plus. Tot slot ben je een teamspeler die openstaat voor overleg met collega's.

Aanbod

Onze klant biedt je een boeiende, verantwoordelijke job aan in een jonge, dynamische en mensgerichte organisatie waar er veel uitdagingen zijn. Daarnaast ontvang je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen. Ten slotte wordt er gewerkt met glijdende uren en heb je recht op een mooi aantal verlofdagen.

Interesse om aan de slag te gaan als Analyst? Solliciteer dan bij Hays IT Antwerpen!

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 31 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.