Terug naar zoekresultaten
STIB-MIVB

IS Knowledge Manager (M/V)

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Met meer dan 9.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

IS Knowledge Manager (M/V)

Functieomschrijving

Je werkt in het departement Service Delivery en je rapporteert aan de Service Delivery Director. Het departement waarin je werkt is verantwoordelijk voor de uitwerking van de strategie en het actieplan van de directie ‘Information Systems'.

Als IS Knowledge Manager is het jouw missie om als verantwoordelijke voor het kennisbeheer binnen Information Systems (IS) in te staan voor het informatie- en kennisniveau van alle IS-actoren. Tevens stippel je een opleidingsbeleid uit voor alle gebruikers.

Jouw taken zijn onder andere:

* Je bent verantwoordelijk voor het bepalen en implementeren van het kennisbeheer binnen IS, de kennisbeheerprocessen (capturing, selectie, registratie, verspreiding, delen en ontwikkeling van kennis) en de werkzaamheden m.b.t. opleiding, documentatie en kennisoverdracht binnen IS
* Je werkt een visie m.b.t. informatiebeheer uit en werkt een informatiecultuur in de hand, je implementeert een documentstrategie in samenwerking met de ECM Board en stippelt een opleidingsbeleid (strategie en methodologie) uit voor alle gebruikers van de verschillende toepassingen
* Je stelt een kwaliteitscontrole in voor alle deliverables inzake documentatie en opleiding en je ziet erop toe dat de documentatie gecentraliseerd wordt en in overstemming is met de doestellingen die in onderling overleg met de verschillende IS-verantwoordelijken en de ECM Board worden bepaald
* Je neemt deel aan ‘lessons learned'-vergaderingen, je zet de voordelen van een kwaliteitsvolle documentatie in de verf, je ziet toe op het goede verloop van de kennisoverdracht en je identificeert interne/externe kennisbronnen die het best tegemoet komen aan de noden van IS
* Je bent vertrouwd met de kennisbeheertools en identificeert deze tools zodat de noden van IS kunnen ingevuld worden

Profiel

* Diploma: master of bachelor in de informatica of gelijkwaardig door ervaring
* Jouw ervaring: 5 tot 7 jaar ervaring in het domein van softwareontwikkeling en -producten, projectbeheer en het aansturen van een team. Ervaring met document- en informatiebeheer
* Technische kennis: goede kennis van IT-functies, de omgeving en werking van de IS-directie. Interesse in nieuwe informatietechnologieën en alles wat daarbij komt kijken
* Beheersing van IT tools: kennis van de verschillende kennisbeheertools (CMS, collaboratieve tools, CMDB, EPSS, Blog's, Wiki's, …) en kennis van de businessprocessen in het kader van de aan hem/haar toegewezen informaticatoepassingen
* Talenkennis: kennis van de tweede landstaal en van het Engels
* Persoonlijke kwaliteiten: zeer goed communicatievermogen, actief luisteren, empathie en assertiviteit. Kunnen motiveren/mobiliseren en zin voor initiatief en proactief werken. Verantwoordelijkheidszin, zin voor organisatie en oplossingsgericht werken.

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij STIB-MIVB

Alle jobs Management

Populaire jobs in Management:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.