Terug naar zoekresultaten

IoT Ingenieur

463555432

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 39 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

IoT Ingenieur

Functieomschrijving

Een internationaal bedrijf in de regio van Waregem kijkt uit naar een data analist. Het bedrijf probeert zo goed mogelijk hun ambitie na te streven door hun apparatuur te moderniseren naar zogenoemde 'smart devices'. Ze zoeken dus een extra ingenieur die gespecialiseerd is in 'Internet of Things'. Naast het ontwikkelen van de IoT infrastructuur, ga je deze ook uitbreiden en verbeteren samen met de collega's van jouw team. Ook zal je een bijdrage leveren inzake producten die samenhangen en hun omliggende functionaliteit voor de klanten en hun partners. Je ontwikkelt code, voert daarop testen uit en neemt de leiding over de voorbereiding van het DevOps team. Tevens kan je een belangrijke bijdrage leveren aan onze geïntegreerde Smart Home concepten om deze zo vorm te geven. Met de externe 24/7 support partner zal je nauw samenwerken om zo monitor ondersteuning aan uw code toe te voegen.

Profiel

Eerst en vooral ben je in het bezit van een relevant bachelordiploma en heb je een sterke kennis van Cloud Infrastructuur. Je hebt reeds enkele jaren gewerkt met Python en je hebt affiniteit met unit & integration testing. Kennis van Azure Services, Git Source Control en C# is een pluspunt. Je bent vlot in omgang en je bent in staat om je gemakkelijk aan te passen aan nieuwe contexten. Tot slot kan je zowel zelfstandig als in teamverband gunstige resultaten leveren.

Aanbod

Onze klant biedt een zelfstandige functie dat enige verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Dit binnen een innovatief en stabiel bedrijf. Je krijgt een contract van onbepaalde duur met een competitief salarispakket waarbij doorgroeimogelijkheden reëel zijn. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.