Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 15

Volgende

Inventory Planner

Manpower | Heverlee | Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Inventory Planner te Heverlee.

Inventory Planner

Functieomschrijving


Voor onze klant, actief in de medische farma industrie, zijn wij op zoek naar een Inventory Planner. Jouw voornaamste verantwoordelijkheid zal bestaan uit het plannen en beheren van de voorraadvoorziening die nodig is voor operationele business. Hierbij zal zeer veel aandacht uitgaan naar stock- en customer service-optimalisatie. In deze functie sta je o.a. in voor het verzekeren van voldoende stock om zo ten allen tijde te kunnen voldoen aan customer service levels. Hierbij houd je rekening met zowel de kosten als met de leveringstermijnen. Bovendien zal je samen met verschillende andere departementen instaan voor het maken van inventory-forecasts die ertoe leiden dat er steeds voldoende afgewerkte producten in voorraad zijn.

Profiel


Voor deze functie is onze klant op zoek naar een Bachelor in Logistiek met een eerste werkervaring. Als Inventory Planner ben je een analytische geest die gestructureerd tewerk gaat. Bovendien heb je geen problemen met zowel individueel als in teamverband te werken en sta je communicatief sterk in je schoenen. Hiervoor beschik je over een goede kennis van het Engels en het Nederlands. Je bent vertrouwd met MS Office en je bent stressbestendig en flexibel.

Aanbod


Onze klant biedt jou een uitdagende functie binnen een internationale omgeving. Je komt terecht in een organisatie waar de LT-visie zeer belangrijk is. Als Inventory Planner krijg je de kans om enkele belangrijke verantwoordelijkheden te dragen en om op een analytische manier aan de slag te gaan. Hieraan gekoppeld gaat een zeer competitief verloningspakket. Ben jij de de planner naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 6334336

KOLONEL BEGAULTLAAN 1
3012 WILSELE (LEUVEN)
BELGIE

Telefoon:+32 1 627 03 33
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Engels, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Planning, stock & inventory' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.