Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 26

Volgende

INVENTORY COORDINATOR

* Supply planning

* Voorraadbeheer

* Internationaal bedrijf

Via Hays Gent

Staat 13 dagen op Jobat.be

Voor een internationaal productiebedrijf in de regio van Aalst is Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een Inventory Coordinator.

INVENTORY COORDINATOR

Functieomschrijving

Als Inventory Coordinator ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de aan jou toegewezen productgroepen voor de verschillende Europese productiesites en magazijnen. De functie van Inventory Coordinator omvat planning en analyse op korte en middellange termijn, zowel vanuit een voorraad- als productiecapaciteitsperspectief. Je onderhoudt een goede communicatie met andere afdelingen zoals QA, Customer Care… Je beheert en optimaliseert de voorraden, met de nadruk op productbeschikbaarheid. Je staat hierbij in nauw contact met de verschillende lokale verantwoordelijken binnen de supply chain om de activiteiten te coördineren.

Profiel

Je volgde een opleiding op masterniveau (Handelsingenieur, TEW, Handelswetenschappen, …) of hebt gelijkaardige ervaring in voorraadbeheer of supply planning in een internationale context. Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Engels en hebt een zeer goede kennis van Excel; kennis SAP of OMP is een pluspunt. Je bent een dynamische en hands-on initiatiefnemer met een analytische en kritische geest. Je bent zeer communicatief en kan goed zelfstandig werken. Onze klant staat open voor schoolverlaters.

Aanbod

Onze klant biedt je een mooie uitdaging binnen een stevig en sterk groeiend bedrijf. Je krijgt de kans om jezelf te ontplooien en initiatief te nemen in een internationaal team. Men biedt je een competitief loon, aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen en de kans om regelmatig aan projecten mee te werken. De functie is onmiddellijk in te vullen, met mogelijkheid tot verlenging of vast contract.

Heb je interesse in deze boeiende job als Supply Planner voor een internationaal bedrijf in Oost-Vlaanderen? Solliciteer dan snel online of contacteer Ann Vanden Auweele bij Hays Purchasing & Logistics Gent voor meer informatie!

Aalst

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Planning, stock & inventory
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Aalst
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Planning, stock & inventory' jobs in Aalst meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.